Kotlety jagnięce z Podsmażonymi jabłkami
Kotlety jagnięce z Podsmażonymi jabłkami mogą być tylko przystawką, której szukasz. Jedna porcja zawiera 105 kalorii, 6G białka, oraz 3G tłuszczu. Ten przepis służy 4. Na 1,06 zł za porcję, ten przepis okładki 4% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Niewiele osób robiło ten przepis, a 1 powiedziałoby, że trafił w sedno. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe dieta. Jeśli masz mielone goździki, sól, wodę i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Z łyżeczką ocena 15%, to danie nie jest tak ogromne. Spróbuj Kotlety schabowe z Podsmażonymi jabłkami, Kotlet schabowy z Podsmażonymi jabłkami i brzoskwiniami, oraz Kotlety Schabowe Z Podsmażonymi Jabłkami I Polentą dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozgrzać dużą patelnię pokrytą sprayem do gotowania na średnim ogniu.
Dodać jagnięcinę; gotować 5 minut z każdej strony lub do pożądanego stopnia doneness.
Wyjąć jagnięcinę z patelni; ogrzać.
Dodaj masło do patelni, skrobanie patelni poluzować rumiane kawałki.
Dodaj jabłko; smażyć 5 minut.
Dodaj brązowy cukier, wodę, sól, cynamon i goździki; gotować 2 minuty lub aż cukier się rozpuści, stale mieszając.