Kotlety jagnięce z pesto z kolendry
Przepis kotlety jagnięce z kolendrą pesto mogą być wykonane w około 15 minut. Ten przepis służy 4. Na 4,58 zł za porcję, ten przepis okładki 26% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. To danie główne ma 706 kalorii, 32G białka, oraz 62 g tłuszczu na porcję. Jest dostarczany przez BBC Good Food. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Mieszanka kolendry pack, ząbek czosnku, prażone orzeszki ziemne, i garść innych składników są wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis tak pyszne. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe i bezmleczne dieta. Ogólnie ten przepis zarabia spoonacular wynik 68%. Jeśli podoba Ci się ten przepis, spójrz na te podobne przepisy: Kotlety Jagnięce Z Kolendry, Kotlety jagnięce z kolendrą i Chile, oraz Kotlety jagnięce z kolendry i tymianku w sosie jogurtowym.
Instrukcje
Na każdą stronę jagnięciny natrzeć trochę oleju, następnie doprawić do smaku solą i pieprzem. Grillować, grillować lub smażyć na średnim ogniu przez 5 minut, następnie odwrócić i gotować 5 minut więcej dla średniego; 7 minut więcej dla dobrze zrobione.
Podczas gotowania mięsa, resztę składników zmiksować z pozostałym olejem w blenderze lub moździerzem i tłuczkiem, na szorstką pastę.
Kotlety podawać z posmarowanym pesto.