Kotlety Jagnięce Z Grilla Z Czosnkiem

Czosnek-grillowane kotlety jagnięce może być tylko danie główne szukasz. Jedna porcja zawiera 337 kalorii, 44g białka, oraz 12g tłuszczu. Na 2,64 zł za porcję, ten przepis okładki 22% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 6. Udaj się do sklepu i odbierz miód, musztardę, czosnek i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby wykorzystać zmielony imbir, można śledzić to danie główne z Ciasto imbirowe z lukrem imbirowym jako deser. 1 osoba była zadowolona, że wypróbowali ten przepis. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe i bezmleczne dieta. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 71%. Ten wynik jest solidny. Podobne przepisy to Pat ' s Garlic grillowane kotlety jagnięce, Grillowane kotlety jagnięce z pieczonym czosnkiem, oraz Grillowane kotlety jagnięce z czerwonym winem, czosnkiem i miodem.
Instrukcje
Umieść kotlety jagnięce w wytrzymałej plastikowej torbie na suwak lub płytkim naczyniu.
Połączyć sos sojowy i pozostałe składniki; dobrze wymieszać.
Polej kotlety. Uszczelnić lub przykryć i marynować w lodówce co najmniej 8 godzin.
Usuń kotlety z marynaty, zastrzegając marynatę. Marynatę doprowadzić do wrzenia w małym rondlu; odstawić.
Kotlety grillowe, przykryte pokrywą grilla, na średnich węglach (od 300 do 35
8 do 10 minut z każdej strony lub do pożądanej doneness, fastrygowanie często z marynatą.