Need a dairy free main course? Kotlet z indyka z tartym sosem wiśniowym może być doskonałym przepisem do wypróbowania. Ten przepis sprawia, że 4 porcje z 461 kalorii, 40g białka, oraz 14g tłuszczu każdy. Na $3.97 za porcję, ten przepis okładki 24% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 2 osoby próbowały i polubiły ten przepis. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 20 minut. Mieszanka oleju, wina merlot, mąki i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Aby zużyć olej można śledzić to danie główne z Wegański Chleb Bananowy Mango jako deser. Jest dostarczany przez Foodnetwork. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 65%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Kotlet z indyka z tartym sosem wiśniowym, Miodowo-tarta Wiśniowa Glazurowana łosoś z rustykalną tartą wiśniową salsą, oraz Tacos Z Kotletem Z Indyka Z Manchamanteles dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
Rozgrzej piekarnik do 200 stopni F.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Piekarnik
2
Na dużej patelni rozgrzej patelnię na średnim ogniu, a następnie dodaj połowę masła lub oleju.
Składniki, których będziesz potrzebować
Masło
Olej Do Smażenia
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia
3
Przyprawić plastry kotleta z indyka solą i pieprzem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sól I Pieprz
Kotlety Z Piersi Indyka
4
Umieścić w dużej torebce z zamkiem błyskawicznym, wraz z mąką. Uszczelnij torbę i wstrząśnij, aby pokryć indyka.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cała Turcja
Mąka Uniwersalna
Gruby Czerwony Cukier
5
Wyjąć indyka z worka, wytrząsając nadmiar mąki. Gotować na gorącej patelni przez 3 do 4 minut na stronę, lub aż gotowe.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cała Turcja
Mąka Uniwersalna
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia
6
Przenieś do płyty żaroodpornej i umieść w piekarniku, aby się ogrzać. Powtórzyć z pozostałym masłem lub olejem i indykiem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Masło
Cała Turcja
Olej Do Smażenia
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Piekarnik
7
Dodaj czerwone wino, koncentrat soku pomarańczowego i cukier do patelni i zeskrobać wszelkie rumiane kawałki na patelni. Doprowadzić do wrzenia i niech zmniejszyć o połowę, o 5 protokół. Zmniejszyć ciepło i wirować w wiśnie i zimne masło do włączenia. Doprawić solą i pieprzem do smaku.
Składniki, których będziesz potrzebować
Koncentrat Soku Pomarańczowego
Sól I Pieprz
Czereśnie
Czerwone Wino
Masło
Cukier
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia
8
Podawać indyki na poszczególnych talerzach z sosem łyżeczką na wierzchu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cała Turcja
SOS
9
Uwaga: podczas łyżkowania sosu na wierzchu nie przykrywaj całego kawałka mięsa. Łyżka ukośnie nad mięsem, aby pokazać złoty kolor.