Kotlet z indyka z tartym sosem wiśniowym

Kotlet z indyka z tartym sosem wiśniowym
Need a dairy free main course? Kotlet z indyka z tartym sosem wiśniowym może być doskonałym przepisem do wypróbowania. Ten przepis sprawia, że 4 porcje z 461 kalorii, 40g białka, oraz 14g tłuszczu każdy. Na $3.97 za porcję, ten przepis okładki 24% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 2 osoby próbowały i polubiły ten przepis. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 20 minut. Mieszanka oleju, wina merlot, mąki i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Aby zużyć olej można śledzić to danie główne z Wegański Chleb Bananowy Mango jako deser. Jest dostarczany przez Foodnetwork. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 65%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Kotlet z indyka z tartym sosem wiśniowym, Miodowo-tarta Wiśniowa Glazurowana łosoś z rustykalną tartą wiśniową salsą, oraz Tacos Z Kotletem Z Indyka Z Manchamanteles dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Rozgrzej piekarnik do 200 stopni F.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
2
Na dużej patelni rozgrzej patelnię na średnim ogniu, a następnie dodaj połowę masła lub oleju.
Składniki, których będziesz potrzebować
MasłoMasło
Olej Do SmażeniaOlej Do Smażenia
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
3
Przyprawić plastry kotleta z indyka solą i pieprzem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sól I PieprzSól I Pieprz
Kotlety Z Piersi IndykaKotlety Z Piersi Indyka
4
Umieścić w dużej torebce z zamkiem błyskawicznym, wraz z mąką. Uszczelnij torbę i wstrząśnij, aby pokryć indyka.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cała TurcjaCała Turcja
Mąka UniwersalnaMąka Uniwersalna
Gruby Czerwony CukierGruby Czerwony Cukier
5
Wyjąć indyka z worka, wytrząsając nadmiar mąki. Gotować na gorącej patelni przez 3 do 4 minut na stronę, lub aż gotowe.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cała TurcjaCała Turcja
Mąka UniwersalnaMąka Uniwersalna
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
6
Przenieś do płyty żaroodpornej i umieść w piekarniku, aby się ogrzać. Powtórzyć z pozostałym masłem lub olejem i indykiem.
Składniki, których będziesz potrzebować
MasłoMasło
Cała TurcjaCała Turcja
Olej Do SmażeniaOlej Do Smażenia
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
7
Dodaj czerwone wino, koncentrat soku pomarańczowego i cukier do patelni i zeskrobać wszelkie rumiane kawałki na patelni. Doprowadzić do wrzenia i niech zmniejszyć o połowę, o 5 protokół. Zmniejszyć ciepło i wirować w wiśnie i zimne masło do włączenia. Doprawić solą i pieprzem do smaku.
Składniki, których będziesz potrzebować
Koncentrat Soku PomarańczowegoKoncentrat Soku Pomarańczowego
Sól I PieprzSól I Pieprz
CzereśnieCzereśnie
Czerwone WinoCzerwone Wino
MasłoMasło
CukierCukier
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
8
Podawać indyki na poszczególnych talerzach z sosem łyżeczką na wierzchu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cała TurcjaCała Turcja
SOSSOS
9
Uwaga: podczas łyżkowania sosu na wierzchu nie przykrywaj całego kawałka mięsa. Łyżka ukośnie nad mięsem, aby pokazać złoty kolor.
Składniki, których będziesz potrzebować
SOSSOS
MięsoMięso

Wyposażenie

TrudnośćNormalny
Gotowe W20 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia4
Magazyn