Kotlet Schabowy Zapiekanka Z Hominy
Kotlet schabowy Hominy zapiekanka może być tylko głównym daniem szukasz. Ten bezglutenowy przepis służy 4 i kosztuje 3,86 zł za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 65g białka, 23G tłuszczu, oraz w sumie 629 kalorii. 3 osoby były zadowolone, że spróbowały tego przepisu. Można się nim cieszyć w każdej chwili, ale jest to szczególnie dobre dla Jesień. Jeśli masz sól, kotlety wieprzowe, hominy, i kilka innych składników na rękę, można to zrobić. Aby zużyć sól można śledzić to danie główne z Przepis Na Jabłko jako deser. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 78%, co jest dobre. Podobne przepisy to Kotlet Schabowy & Homini Bake, Zapiekanka Z Kotletem Schabowym, oraz Zapiekanka Z Kotletem Schabowym.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 325 stopni F (165 stopni C).
Spryskaj naczynie do pieczenia 9x13 cali sprayem do gotowania.
Spryskaj dużą patelnię sprayem do gotowania i umieść na średnim ogniu. Smażyć kotlety wieprzowe, aż rumiane, 5 do 8 minut na stronie.
Ułóż kotlety wieprzowe w przygotowanym naczyniu do pieczenia.
Rozłóż hominy na kotletach wieprzowych.
Wymieszać śmietanę z zupy grzybowej, mleka, soli i czarnego pieprzu razem w misce, aż będzie gładka.
Polać hominy sosem grzybowym.
Przykryć naczynie do pieczenia folią aluminiową.
Piec w nagrzanym piekarniku, aż sos będzie bulgotał, a kotlety schabowe będą miękkie, około 1 godziny.
Polecane wino: Chardonnay, Pinot Noir, Riesling
Chardonnay, Pinot Noir i Riesling są doskonałym wyborem dla kotletów wieprzowych. Chardonnay pasuje do prostych kotletów lub kotletów w sosie maślanym lub śmietanowym, wytrawny riesling uzupełnia słodkie dodatki, takie jak musztarda MIODOWA lub jabłka, a pinot noir jest bezpiecznym wyborem dla dań wieprzowych w ogóle. Możesz spróbować GEN5 Chardonnay. Recenzenci bardzo lubią to z 4.3 z 5 Ocena gwiazdkowa i cena około 9 dolarów za butelkę.
GEN5 Chardonnay
Bardzo przyjazny Chardonnay, z soczystymi tropikalnymi owocami, nutą kremowości i długim, jasnym wykończeniem. Przez pięć pokoleń nasza rodzina mieszkała i pracowała na naszej ziemi w Lodi w Kalifornii, zawsze starając się pozostawić ziemię w lepszym stanie na następne latapokolenia.