Korzeń na miętę

Korzeń na miętę
Korzeń mięty to jaskiniowiec, bezglutenowy, pierwotny i cały 30 przystawka. Ten przepis służy 1. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 12g białka, 3G tłuszczu, oraz w sumie 260 kalorii. Na 2,81 zł za porcję, ten przepis okładki 36% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Mieszanka soku jabłkowego, soku z pasternaku, dekoracji: gałązki mięty i klina limonki oraz garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak aromatyczny. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 10 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 94%. Ten wynik jest spektakularny. Podobne przepisy to Root Beer Pulled Pork in Shallot - Root Beer jus z pikantną cebulą i Jalapeno Creme Fraiche, Piwo korzenne granitowe z piwem korzennym Gelee i waniliową Panna Cotta, oraz Mini Mint bezy z płatnym domkiem Mint czekoladowe rozkosze.

Instrukcje

1
Wymieszaj sok z jarmużu, sok z pasternaku, sok jabłkowy, sok z limonki i sok z mięty.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 łyżka Gruboziarnistego Czerwonego Cukru1 łyżka Gruboziarnistego Czerwonego Cukru
Lekko Rozgniecione Awokado HassLekko Rozgniecione Awokado Hass
Oliwa Z Oliwek Do TostówOliwa Z Oliwek Do Tostów
JarmużJarmuż
2 Ząbki Czosnku (1 Posiekany, 1 Cały)2 Ząbki Czosnku (1 Posiekany, 1 Cały)
2
Podawać na lodzie z miętą i limonką.
Składniki, których będziesz potrzebować
Klin WapiennyKlin Wapienny
2 Ząbki Czosnku (1 Posiekany, 1 Cały)2 Ząbki Czosnku (1 Posiekany, 1 Cały)
1 Uncja Likieru Fuzyjnego X-Rated1 Uncja Likieru Fuzyjnego X-Rated
TrudnośćŁatwy
Gotowe W10 m.
Porcje1
Ocena Zdrowia100
Magazyn