Korzeń na miętę
Korzeń mięty to jaskiniowiec, bezglutenowy, pierwotny i cały 30 przystawka. Ten przepis służy 1. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 12g białka, 3G tłuszczu, oraz w sumie 260 kalorii. Na 2,81 zł za porcję, ten przepis okładki 36% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Mieszanka soku jabłkowego, soku z pasternaku, dekoracji: gałązki mięty i klina limonki oraz garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak aromatyczny. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 10 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 94%. Ten wynik jest spektakularny. Podobne przepisy to Root Beer Pulled Pork in Shallot - Root Beer jus z pikantną cebulą i Jalapeno Creme Fraiche, Piwo korzenne granitowe z piwem korzennym Gelee i waniliową Panna Cotta, oraz Mini Mint bezy z płatnym domkiem Mint czekoladowe rozkosze.
Instrukcje
Wymieszaj sok z jarmużu, sok z pasternaku, sok jabłkowy, sok z limonki i sok z mięty.
Podawać na lodzie z miętą i limonką.