Koronkowe Chipsy Z Makaronem Ryżowym

Koronkowe Chipsy Z Makaronem Ryżowym
Koronkowe Chipsy z makaronem ryżowym to wegańskie przepis z 8 porcjami. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 0g białka, 177 g tłuszczu, oraz w sumie 1542 kalorii. Na 74 grosze za porcję, ten przepis okładki 4% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Przynosi ci to Epikurious. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 15%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Easy Apple Noodle & Rabarbar Crisps, Chipsy ryżowe inspirowane Wietnamem, oraz Koronkowe Wafle dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Makaron moczyć w zimnej wodzie w dużej misce, aż będzie bardzo giętki, 15 do 20 minut, następnie odcedzić i osuszyć.
Składniki, których będziesz potrzebować
MakaronyMakarony
WodaWoda
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
2
Makaron rozprowadzić na kilku warstwach ręczników papierowych i suszyć na powietrzu 30 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
MakaronyMakarony
20 Do 25 Całych Liści Szpinaku20 Do 25 Całych Liści Szpinaku
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Ręczniki PapieroweRęczniki Papierowe
3
Oddziel makaron na 1 łyżkę kopców, a następnie delikatnie pociągnij każdy kopiec od siebie, aby tworzy luźną plątaninę, o średnicy około 3 1/2 cala.
Składniki, których będziesz potrzebować
MakaronyMakarony
Kopce BarKopce Bar
4
Rozgrzać 1 1/2 cala oleju w szerokim garnku 4-quart heavy na umiarkowanie wysokim ogniu, aż zarejestruje 177° na termometrze. Ostrożnie upuść (ręcznie) 2 sploty makaronu w odległości około 2 cali od siebie na olej (makaron opadnie na dno, a olej natychmiast się bąbelkuje, a następnie makaron rozszerzy się i wzrośnie na górę) i smaż aż do chrupkości, około 20 sekund (makaron nie zmieni się na złoty).
Składniki, których będziesz potrzebować
MakaronyMakarony
Olej Do SmażeniaOlej Do Smażenia
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Termometr KuchennyTermometr Kuchenny
GarnekGarnek
5
Przełóż łyżką szczelinową do ręczników papierowych, aby odcedzić i natychmiast obficie odkurzyć cukrem cukierniczym i doprawić solą. Pozostałe makarony smażyć, po 2 sploty na raz, w ten sam sposób i posypać cukrem i posypać solą.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cukier PuderCukier Puder
MakaronyMakarony
CukierCukier
SólSól
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
łyżka Szczelinowałyżka Szczelinowa
Ręczniki PapieroweRęczniki Papierowe
1
Chipsy z makaronem można przygotować 1 dzień wcześniej i całkowicie schłodzić, a następnie przechowywać w szczelnym pojemniku w temperaturze pokojowej.
Składniki, których będziesz potrzebować
ChipsyChipsy
MakaronyMakarony
TrudnośćŚredni
Gotowe W45 m.
Porcje8
Ocena Zdrowia1
Magazyn