Kornwalijskie kury łowne z farszem ryżowym
Kornwalijskie kury łowne z nadzieniem ryżowym mogą być tylko głównym daniem, którego szukasz. Ten bezglutenowy i דל פחמימות,zny przepis serwuje 4 i kosztuje 1,87 zł za porcję. Jedna porcja zawiera 630 kalorii, 42g białka, oraz 46g tłuszczu. Można się nim cieszyć w każdej chwili, ale jest to szczególnie dobre dla Święto Dziękczynienia. Jest dostarczany przez Allrecipes. Jeśli masz pod ręką masło, pokrojone migdały, sól i kilka innych składników, możesz to zrobić. 96 osób zrobiło ten przepis i zrobiłoby go ponownie. Od przygotowania do talerza ten przepis trwa z grubsza 2 godziny i 10 minut. Biorąc wszystko pod uwagę, zdecydowaliśmy się na ten przepis zasługuje na wynik spoonacular 64%. Ten wynik jest dobry. Podobne przepisy obejmują Grillowane Kury Z Dziczyzny Kornwalijskiej I Farsz Z Bakłażana, Pieczone Kury Z Dziczyzny Kornwalijskiej Z Pikantnym Nadzieniem Owocowym, oraz Kury dziczyzny kornwalijskiej szkliwione granatem z nadzieniem do chleba z orzeszków piniowych i porzeczek.
Instrukcje
Rozpuść 3 łyżki masła w średnim rondlu na średnim ogniu. Dodaj migdały, cebulę i niegotowany dziki ryż.
Wymieszaj wodę, kostkę bulionu z kurczaka i 1/2 łyżeczki soli. Doprowadzić do wrzenia. Zmniejsz ogień, przykryj i gotuj 45 minut, aż ryż będzie miękki i łatwo puszysty widelcem.
Rozgrzej piekarnik do 400 stopni F (200 stopni C).
Dopraw kornwalijskie kury dziczyzny wewnątrz i na zewnątrz solą i nadziewaj mieszanką ryżu.
Połóż pierś kur do góry na ruszcie w formie do pieczenia.
Posmaruj 1/4 szklanki roztopionego masła.
Przykryj blachę do pieczenia i gotuj kury 30 minut w nagrzanym piekarniku. Odkryj i kontynuuj gotowanie przez 1 godzinę lub do momentu, gdy kury przestaną być różowe, a soki będą czyste.