Kornwalijskie kury łowne z farszem ryżowym

Kornwalijskie kury łowne z farszem ryżowym
Kornwalijskie kury łowne z nadzieniem ryżowym mogą być tylko głównym daniem, którego szukasz. Ten bezglutenowy i דל פחמימות,zny przepis serwuje 4 i kosztuje 1,87 zł za porcję. Jedna porcja zawiera 630 kalorii, 42g białka, oraz 46g tłuszczu. Można się nim cieszyć w każdej chwili, ale jest to szczególnie dobre dla Święto Dziękczynienia. Jest dostarczany przez Allrecipes. Jeśli masz pod ręką masło, pokrojone migdały, sól i kilka innych składników, możesz to zrobić. 96 osób zrobiło ten przepis i zrobiłoby go ponownie. Od przygotowania do talerza ten przepis trwa z grubsza 2 godziny i 10 minut. Biorąc wszystko pod uwagę, zdecydowaliśmy się na ten przepis zasługuje na wynik spoonacular 64%. Ten wynik jest dobry. Podobne przepisy obejmują Grillowane Kury Z Dziczyzny Kornwalijskiej I Farsz Z Bakłażana, Pieczone Kury Z Dziczyzny Kornwalijskiej Z Pikantnym Nadzieniem Owocowym, oraz Kury dziczyzny kornwalijskiej szkliwione granatem z nadzieniem do chleba z orzeszków piniowych i porzeczek.

Instrukcje

1
Rozpuść 3 łyżki masła w średnim rondlu na średnim ogniu. Dodaj migdały, cebulę i niegotowany dziki ryż.
Składniki, których będziesz potrzebować
Dziki RyżDziki Ryż
MigdałyMigdały
MasłoMasło
CebulaCebula
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Z SosemPatelnia Z Sosem
2
Smaż 5 do 10 minut.
3
Wymieszaj wodę, kostkę bulionu z kurczaka i 1/2 łyżeczki soli. Doprowadzić do wrzenia. Zmniejsz ogień, przykryj i gotuj 45 minut, aż ryż będzie miękki i łatwo puszysty widelcem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Kostka Bulionowa Z KurczakaKostka Bulionowa Z Kurczaka
WodaWoda
RyżRyż
SólSól
4
Rozgrzej piekarnik do 400 stopni F (200 stopni C).
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
5
Dopraw kornwalijskie kury dziczyzny wewnątrz i na zewnątrz solą i nadziewaj mieszanką ryżu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Kury KornwalijskieKury Kornwalijskie
RyżRyż
SólSól
6
Połóż pierś kur do góry na ruszcie w formie do pieczenia.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Do PieczeniaPatelnia Do Pieczenia
7
Posmaruj 1/4 szklanki roztopionego masła.
Składniki, których będziesz potrzebować
MasłoMasło
8
Przykryj blachę do pieczenia i gotuj kury 30 minut w nagrzanym piekarniku. Odkryj i kontynuuj gotowanie przez 1 godzinę lub do momentu, gdy kury przestaną być różowe, a soki będą czyste.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Do PieczeniaPatelnia Do Pieczenia
PiekarnikPiekarnik
TrudnośćEkspert
Gotowe W2 hrs, 10 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia10
Magazyn