Koreańska Sałatka Z Ogórków

Koreańska Sałatka Z Ogórków
Przepis koreańska Sałatka ogórkowa jest gotowa w około 45 minut i zdecydowanie jest wybitnym bezglutenowe i wegańskie opcja dla miłośników koreańskiego jedzenia. Jedna porcja zawiera 12 kalorii, 0g białka, oraz 0g tłuszczu. Na 14 centów za porcję, ten przepis okładki 1% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 8. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Jeśli masz pod ręką cukier, sól koszerną, ogórek i kilka innych składników, możesz to zrobić. Świetnie sprawdza się jako przystawka. Przynosi wam to moje przepisy. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 12%, co nie jest zbyt wspaniałe. Spróbuj Pikantna Koreańska Sałatka Z Ogórków, Łatwa Koreańska Sałatka Z Ogórków, oraz Sałatka po koreańsku z ogórkiem i Edamame dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Połącz ogórek i sól, dobrze rzucając.
Składniki, których będziesz potrzebować
1-1/2 Uncji Gin1-1/2 Uncji Gin
1 Uncja Kiełków Bambusa, Poćwiartowanych1 Uncja Kiełków Bambusa, Poćwiartowanych
2
Odstawić w temperaturze pokojowej 20 minut.
3
Odcedzić i wycisnąć do sucha.
4
Połącz ogórek, cebulę, ocet ryżowy, cukier, pokruszoną czerwoną paprykę i olej sezamowy.
Składniki, których będziesz potrzebować
Oliwa Z Oliwek Plus 3 Do 4 łyżek StołowychOliwa Z Oliwek Plus 3 Do 4 łyżek Stołowych
Ocet RyżowyOcet Ryżowy
Szklanka Mrożonego Edamame, RozmrożonaSzklanka Mrożonego Edamame, Rozmrożona
1-1/2 Uncji Gin1-1/2 Uncji Gin
20 Cienkich Plastrów Cukinii20 Cienkich Plastrów Cukinii
Żółto-zielona Lukrecja SznurkowataŻółto-zielona Lukrecja Sznurkowata
5
Podawać schłodzone lub w temperaturze pokojowej.
TrudnośćŚredni
Gotowe W45 m.
Porcje8
Ocena Zdrowia1
Magazyn