Koper włoski i pomarańcze gotowane na parze w folii
Koper włoski i pomarańcze gotowane na parze w folii może być tylko przystawką, której szukasz. Ten jaskiniowiec, bezglutenowy, pierwotny i cały 30 przepis służy 10 i kosztuje 57 centów za porcję. Jedna porcja zawiera 99 kalorii, 2G białka, oraz 6G tłuszczu. Jeśli masz pod ręką Cebulki kopru włoskiego, tymianek, oliwę z oliwek i kilka innych składników, możesz to zrobić. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina. Jest dostarczany przez Foodnetwork. Ogólnie ten przepis zarabia całkiem dobry spoonacular wynik 66%. Spróbuj Halibut Gotowany Na Parze Z Pomarańczami, Pomidorami I Oliwkami, Sałatka z kopru włoskiego z krewnymi pomarańczami, oraz Sałatka z grillowanego kopru włoskiego z pomarańczami dla podobnych receptur.
Instrukcje
Umieścić koper na środku dużego kawałka folii aluminiowej. Wyciśnij sok z plasterków pomarańczy na koper włoski i połóż plastry na wierzchu. Czosnek i tymianek rozsypać, doprawić solą i pieprzem.
Skropić wszystko oliwą z oliwek. Wyciągnij boki folii i uszczelnij.
Umieścić na grillu na małym ogniu i pozostawić na parze, aż Koper będzie miękki, o 35 do 45 minut.