Koper włoski duszony z Cannellini i boczkiem
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na przystawki, więc spróbuj duszonego kopru włoskiego z Cannellini i boczkiem. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezglutenowy przepis ma 338 kalorii, 14g białka, oraz 21 g tłuszczu na porcję. Ten przepis służy 4. Na 89 centów za porcję, ten przepis okładki 12% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis z SippitySup ma 1 fanów. Udaj się do sklepu i odbierz bekon, fasolę, ocet winny i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 30 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 38%. Ten wynik nie jest taki niesamowity. Spróbuj Duszone Pory I Koper Włoski Z Boczkiem I Polentą, Duszona Szwajcarska Chard i fasola Cannellini, oraz Kokosowe kiełki duszone z fasolą Cannellini dla podobnych receptur.
Instrukcje
Podgrzać duże duże, ciężkie sautã© patelni na średnim ogniu.
Dodać kawałki boczku i gotować, aż prawie chrupiące. Za pomocą łyżki szczelinowej przełożyć boczek na wyłożony papierowym ręcznikiem talerz. Wyrzucić wszystko, ale około 2 łyżki tłuszczu boczku.
Dodać koper włoski i cebulę do tej samej patelni; gotować, mieszając od czasu do czasu, do miękkości i brzegi są brązowe, o 10 protokół.
Dodaj fasolę, bulion, posiekane oregano, płatki czerwonej papryki, 1 łyżeczkę soli i ¼ łyżeczki pieprzu. Gotować, mieszając od czasu do czasu, aż płyn zmniejszy się o około połowę, 3 do 4 minut. Wymieszać z octem i masłem; zdjąć z ognia.
Podawać jako dodatek lub na tosty jako posiłek rustykalny.