Konserwy Ze Skórki Arbuza

Konserwy Ze Skórki Arbuza
Konserwy ze skórki arbuza mogą być tylko przyprawą, której szukasz. Na 39,46 zł / porcja, ten przepis okładki 19% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezglutenowy, przyjazny dla fodmap i wegański przepis ma 1919 kalorie, 5G białka, oraz 2G tłuszczu na porcję. 162 ludzie zrobili ten przepis i zrobić go ponownie. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Lato będzie jeszcze bardziej wyjątkowy z tym przepisem. Mieszanka laski cynamonu, barwniki spożywcze, cytryny i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak aromatyczny. Ogólnie ten przepis zarabia całkiem dobry spoonacular wynik 47%. Spróbuj Marynowana Skórka Arbuza, Marynowana Skórka Arbuza, oraz Arbuz Skórka Relish dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Odkleić zieloną część skórki arbuza i pokroić na kawałki 2 cale. Skórkę namoczyć w roztworze 1 galona wody i 1/2 szklanki soli na noc.
Składniki, których będziesz potrzebować
ArbuzArbuz
1 łyżeczka Wędzonej Soli Hikorowej1 łyżeczka Wędzonej Soli Hikorowej
1 Pieczeń Z łopatki Wieprzowej Bez Kości (2 Do 2-1/2 Funta), Przycięta I Pokrojona W 1-calową Kostkę1 Pieczeń Z łopatki Wieprzowej Bez Kości (2 Do 2-1/2 Funta), Przycięta I Pokrojona W 1-calową Kostkę
1 Uncja Kiełków Bambusa, Poćwiartowanych1 Uncja Kiełków Bambusa, Poćwiartowanych
2
Wyjąć skórkę ze słonej wody i umieścić w pojemniku z czystą wodą do przykrycia. Doprowadzić do wrzenia na średnim ogniu i gotować przez około 30 minut, lub aż skórka będzie miękka.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 łyżeczka Wędzonej Soli Hikorowej1 łyżeczka Wędzonej Soli Hikorowej
1 Pieczeń Z łopatki Wieprzowej Bez Kości (2 Do 2-1/2 Funta), Przycięta I Pokrojona W 1-calową Kostkę1 Pieczeń Z łopatki Wieprzowej Bez Kości (2 Do 2-1/2 Funta), Przycięta I Pokrojona W 1-calową Kostkę
1 Uncja Kiełków Bambusa, Poćwiartowanych1 Uncja Kiełków Bambusa, Poćwiartowanych
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
6 Uncji Pieczonej Wołowiny W Plasterkach, Pokrojonej W Paski6 Uncji Pieczonej Wołowiny W Plasterkach, Pokrojonej W Paski
3
Drenaż.
4
W dużym garnku, połączyć cukier, 8 szklanek wody, i plasterki cytryny. Cynamon i goździki zawiąż w woreczku z gazą i włóż do garnka. Doprowadzić syrop do wrzenia i gotować przez 5 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
Może Dietetyczna śmietanka SodowaMoże Dietetyczna śmietanka Sodowa
Oliwa Z Oliwek Z Pierwszego Tłoczenia, 2 Obroty Patelni I Trochę Do SkropieniaOliwa Z Oliwek Z Pierwszego Tłoczenia, 2 Obroty Patelni I Trochę Do Skropienia
Skórki Z CytrynySkórki Z Cytryny
Żółto-zielona Lukrecja SznurkowataŻółto-zielona Lukrecja Sznurkowata
1,5 Funta Rabarbaru Pokrojonego W Duże Kawałki1,5 Funta Rabarbaru Pokrojonego W Duże Kawałki
1 łyżeczka Wędzonej Soli Hikorowej1 łyżeczka Wędzonej Soli Hikorowej
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 łyżeczki Soli Koszernej, Podzielone, Plus Więcej Do Posypania2 łyżeczki Soli Koszernej, Podzielone, Plus Więcej Do Posypania
6 Uncji Pieczonej Wołowiny W Plasterkach, Pokrojonej W Paski6 Uncji Pieczonej Wołowiny W Plasterkach, Pokrojonej W Paski
5
Dodać skórki i gotować do przezroczystości.
6
Usuń torebkę z przyprawami. Mieszaj w czerwonym barwniku spożywczym, jeśli używasz. Chochla konserwuje w gorących sterylnych słoikach i proces do uszczelnienia.
Składniki, których będziesz potrzebować
Czerwony Kolor żywnościCzerwony Kolor żywności
PrzetworyPrzetwory
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
ChochlaChochla
TrudnośćEkspert
Gotowe W9 hrs, 15 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia8
Magazyn