Konserwy jagodowe

Konserwy jagodowe
Jeśli masz około 35 minut do spędzenia w kuchni, przetwory jagodowe mogą być znakomitym przepisem bezglutenowym, bezmlecznym, lakto ovo wegetariańskim i wegańskim do wypróbowania. Za 28 centów za porcję ten przepis pokrywa 1% dziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ta przyprawa ma 90 kalorii, 0 g białka i 0 g tłuszczu na porcję. Ten przepis służy 24 osobom. Ten przepis z Taste of Home wymaga mielonych goździków, cukru, mielonego ziela angielskiego i mielonego cynamonu. Tylko kilka osób przygotowało ten przepis i 1 powiedziałbym, że był strzałem w dziesiątkę. Z wynikiem łyżkowym wynoszącym 11%, to danie nie jest tak doskonałe. Podobne przepisy to Przetwory z jagód, Przetwory z jagód i Przetwory z bazylii z jagodami.

Instrukcje

1
W dużym rondlu połącz wszystkie składniki. Doprowadzić do wrzenia; gotować przez 15-18 minut lub do momentu zgęstnienia, często mieszając.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 (2,1 Uncji) Opakowanie Bez Cukru, Gotuj I Podawaj Mieszankę Budyniową Waniliową1 (2,1 Uncji) Opakowanie Bez Cukru, Gotuj I Podawaj Mieszankę Budyniową Waniliową
2
Zdjąć z ognia; zetrzeć piankę. Wlej gorącą mieszaninę do gorących, sterylizowanych półlitrowych słoików, pozostawiając 1/4 cala. przestrzeń nad głową.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
ChochlaChochla
3
Usuń pęcherzyki powietrza; wytrzyj felgi i wyreguluj pokrywy. Przetwarzać przez 5 minut w puszce z wrzącą wodą.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ugotuj I Podawaj Mieszankę Budyniową WaniliowąUgotuj I Podawaj Mieszankę Budyniową Waniliową
TrudnośćŚredni
Gotowe W35 m.
Porcje24
Ocena Zdrowia0
Magazyn