Konserwowana Cukinia: Cukinia Sott ' Olio

Konserwowana Cukinia: Cukinia Sott ' Olio
Konserwowana cukinia: cukinia Sott ' Olio może być tylko przyprawą, której szukasz. Jedna porcja tego dania zawiera około 2G białka, 15g tłuszczu i w sumie 161 kalorii. Za 86 centów za porcję, ten przepis okładki 8% Twoje dzienne zapotrzebowanie na witaminy i minerały. Ten przepis służy 6. Udaj się do sklepu i podnieś sardelę, ocet winny, czosnek i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Jest to dobra opcja, jeśli śledzisz jaskiniowiec, bezglutenowy, bezmleczny i pierwotny dieta. Tylko kilka osób zrobiło ten przepis, a 1 powiedziałby, że trafił w sedno. Od przygotowania do talerza ten przepis trwa około 35 minut. Jest dostarczany przez Foodnetwork. Z łyżką wynik 76%, to danie jest całkiem dobre. Podobne przepisy to Pianka z cukinii - - - Spuma di Zucchine, Cukinia "scapece" (pikantna smażona cukinia), oraz Torta di Riso e Zucchine (ryż i cukinia Crostata.

Instrukcje

1
Pokrój cukinię wzdłuż plasterków o grubości od 1/4 do 1/2 cala.
Składniki, których będziesz potrzebować
6 łyżek Startego Ostrego Sera Cheddar6 łyżek Startego Ostrego Sera Cheddar
2
Umieść plastry w średniej wielkości rondlu. Przykryj 2 częściami osolonej wody i 1 częścią octu. Doprowadź mieszaninę do wrzenia na dużym ogniu i gotuj przez 5 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cienkie Plasterki Szynki Virginia Lub ProsciuttoCienkie Plasterki Szynki Virginia Lub Prosciutto
świeżo Starty Parmezan, Plus Skórka (opcjonalnie)świeżo Starty Parmezan, Plus Skórka (opcjonalnie)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
20 świeżych Truskawek Bez Szypułek20 świeżych Truskawek Bez Szypułek
3
Zdjąć z ognia.
4
Odcedź cukinię i włóż do słoika lub miski. Dopraw czosnkiem, anchois, miętą, oregano i płatkami czerwonej papryki.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cebula Hiszpańska, Pokrojona W Kostkę O Wymiarach 2,5 CmCebula Hiszpańska, Pokrojona W Kostkę O Wymiarach 2,5 Cm
Starty Parmezan, Do PodaniaStarty Parmezan, Do Podania
6 łyżek Startego Ostrego Sera Cheddar6 łyżek Startego Ostrego Sera Cheddar
Do 6 Bułek Hamburgerowych, Podzielonych, OpcjonalnieDo 6 Bułek Hamburgerowych, Podzielonych, Opcjonalnie
1 łyżeczka Ostrej Papryki, Jeśli To Możliwe Wędzonej1 łyżeczka Ostrej Papryki, Jeśli To Możliwe Wędzonej
2 Ząbki Czosnku (1 Posiekany, 1 Cały)2 Ząbki Czosnku (1 Posiekany, 1 Cały)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
5
Dodaj 2 szklanki oleju i 1/2 szklanki octu. Całkowicie zanurz cukinię w oliwie z oliwek. Szczelnie zamknij słoik lub miskę. Zuccinni są gotowe do spożycia, ale można je również przechowywać w lodówce do 6 tygodni, o ile poziom oliwy z oliwek jest utrzymywany tak, aby cukinia była zanurzona.
Składniki, których będziesz potrzebować
3 łyżki świeżo Startego Parmezanu, Plus Skórka (opcjonalnie)3 łyżki świeżo Startego Parmezanu, Plus Skórka (opcjonalnie)
6 łyżek Startego Ostrego Sera Cheddar6 łyżek Startego Ostrego Sera Cheddar
Cienkie Plasterki Szynki Virginia Lub ProsciuttoCienkie Plasterki Szynki Virginia Lub Prosciutto
Świeże Tortille Mączne Do SerwowaniaŚwieże Tortille Mączne Do Serwowania
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
TrudnośćŚredni
Gotowe W35 m.
Porcje6
Ocena Zdrowia17
Magazyn