Konserwa Rabarbarowo-Truskawkowa
Konserwa rabarbarowo-truskawkowa to bezglutenowe i wegańskie przystawka. Ten przepis służy 4 i kosztuje $1.88 za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 4G białka, 10 g tłuszczu, oraz w sumie 557 kalorii. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 1 godzina i 50 minut. Jeśli masz pod ręką wodę, rabarbar, orzechy włoskie i kilka innych składników, możesz to zrobić. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 42%. Ten wynik jest dobry. Spróbuj Rabarbar jabłkowy z migdałami i morelami, Ciasto z rabarbarem i bitą śmietaną, oraz Konserwa Truskawkowa dla podobnych receptur.
Instrukcje
Podgrzać cukier i wodę do wrzenia w rondlu 3-ćwiartkowym, stale mieszając. Wymieszać z rabarbarem. Gotować delikatnie około 15 minut, często mieszając, aż zgęstnieje. Wymieszaj truskawki, orzechy włoskie i rodzynki.
Podgrzać do wrzenia; gotować delikatnie 5 minut. Szybko odtłuścić pianę.
Natychmiast wlać do gorących, wysterylizowanych słoików, pozostawiając 1/4-calową przestrzeń na głowę. Wytrzyj felgi słoików; uszczelnij. Schłodzić na stojaku 1 godzinę. Przechowywać w lodówce do 2 miesięcy.