Konserwa Owoców Żurawiny
Need a bezglutenowe i wegańskie przystawki? Żurawina owoców konserwy może być spektakularny przepis, aby spróbować. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 5G białka, 15 g tłuszczu, oraz w sumie 629 kalorii. Ten przepis służy 4. Na 1,89 zł za porcję, ten przepis okładki 11% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Tylko kilka osób zrobiło ten przepis, a 6 powiedziałoby, że trafiło w sedno. Mieszanka skórki pomarańczowej, cukru, skórki cytrynowej i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak przepyszny. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 35 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 45%. Ten wynik jest dobry. Spróbuj Konserwa Owoców Żurawiny, Konserwa Żurawinowa, oraz Konserwa Żurawinowa dla podobnych receptur.
Instrukcje
Zobacz jak zrobić ten przepis.
Żurawinę, cukier i 1 szklankę wody gotować w rondlu na małym ogniu przez około 5 minut lub aż Skórki się otworzą.
Dodaj jabłko, skórki, i soki i gotować 15 więcej minut.
Zdjąć z ognia i dodać rodzynki i orzechy.
Ostudzić i podawać schłodzone.