Konfetti Krewetki + Kasza
Przepis Confetti krewetki + kasza jest gotowy w około 5 minut i zdecydowanie jest super bezglutenowe i pescatariańskie opcja dla miłośników Południowej żywności. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 29g białka, 18g tłuszczu, oraz w sumie 491 kalorii. Ten przepis służy 1 i kosztuje $5.56 za porcję. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Jeśli masz gotowanie polenta, szpinak, pasta Maślana, i kilka innych składników na rękę, można to zrobić. Aby zużyć polentę, możesz podążać za tym daniem głównym z Ciasteczka Lemon Polenta jako deser. Tylko kilka osób naprawdę lubiło to danie główne. Z łyżeczką wynik 88% to danie jest super. Podobne przepisy to Kasza chrzanowa z konfetti z pieczonej papryki Poblano i czerwonej cebuli, Krokiety Konfetti Z Łososiem I Krewetkami, oraz Konfetti Krewetki Koktajl Makaron Sałatka.
Instrukcje
Dodać oliwę z oliwek na patelnię i podgrzać.
Umieść krewetki jeden po drugim na patelni i nie dotykać aż brązowy z jednej strony. Flip i sear aż chrupiące.
Dodaj warzywa na patelnię i smażyć kilka minut. Wymieszać Old Bay i chili w proszku.
Dodaj 1/4 szklanki wody do planu deglaze i warzywa na parze.
Wyjmij warzywa z patelni, gdy będą miękkie.
Dodaj raab (lub inne warzywa) do patelni.
Podsmażyć kilka minut, aż zwiędnie.
W razie potrzeby dodaj kroplę wody do pary/rozpalenia.Tymczasem, gotować polenta jak mówi opakowanie (mój powiedział, aby doprowadzić wodę do wrzenia, dodać polentę i mieszać przez 5 minut).Gdy polenta będzie gęsta, wymieszaj 1 łyżkę masła, aż się rozpuści. Następnie mżawka na łyżeczce miodu.
Dodaj warzywa i warzywa do garnka polenta i wymieszaj.
Wlać do miski i top z krewetkami i parmezanem.