Kompot żurawinowo-Wiśniowy

Kompot żurawinowo-Wiśniowy
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na sos, więc wypróbuj kompot żurawinowy i Tarto-Wiśniowy. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezglutenowy i wegański przepis ma 533 kalorie, 1G białka, oraz 1g tłuszczu na porcję. Na 2,25 zł za porcję, ten przepis okładki 10% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 3. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Mieszanka wiśni, cynamon, koktajl z soku żurawinowego i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak przepyszny. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 35%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Montmorency Tarta Cherry Bourbon Kompot, Frangipanowa tarta z jabłkowo-wiśniowo-białą czekoladą z sorbetem z zielonego jabłka i kompotem Brandy wiśniowo-jabłkowej, oraz Kompot z żurawiny, szalotki i suszonej wiśni dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Zetrzeć 1 1/2 łyżeczki skórki z limonki; setaside.
Składniki, których będziesz potrzebować
WapnoWapno
2
Odetnij całą skórkę i biały rdzeń z wapna. Praca nad miską, pokroić między membranami, aby uwolnić segmenty wapna.
Składniki, których będziesz potrzebować
WapnoWapno
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)
3
Przynieś sok żurawinowy do wrzenia w większychducepan.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sok żurawinowySok żurawinowy
4
Dodaj segmenty limonki, świeżych jagód, a następnie 4 składniki; bringto zagotować. Zmniejszyć ogień do medium; gotować mieszanka until zgęstnieje, około 8 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
WapnoWapno
5
Dodaj galaretkę porzeczkową. Gotować na wolnym ogniu, aż galaretka się rozpuści, mieszając od czasu do czasu, około 2 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
GalaretkaGalaretka
6
Zdjąć z ognia. Wymieszać ze skórką z limonki i sól.
Składniki, których będziesz potrzebować
Skórka Z LimonkiSkórka Z Limonki
SólSól
7
Przenieść do małej miski. Przykryć; schłodzić co najmniej 4 godziny. Czy do przodu: może być 1 tydzień do przodu. Przechowywać w lodówce.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)
8
Przed podaniem należy wyrzucić kij cynamonowy.
Składniki, których będziesz potrzebować
Laska CynamonuLaska Cynamonu
TrudnośćŚredni
Gotowe W45 m.
Porcje3
Ocena Zdrowia5
Magazyn