Kompot z jabłek, gruszek i żurawin

Kompot z jabłek, gruszek i żurawin
Kompot jabłkowy, gruszkowy i żurawinowy wymaga ok. 45 minut od początku do końca. Ten przepis służy 12 i kosztuje 33 centów za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 0g białka, 0g tłuszczu, oraz w sumie 50 kalorii. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Przynosi wam to moje przepisy. Dobrze sprawdza się jako sos. Mieszanka jabłecznika, gruszki bartlett, jabłka fuji i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak aromatyczny. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe i wegańskie dieta. Ogólnie ten przepis zarabia raczej kiepski wynik spoonacular z 15%. Podobne przepisy to Kompot Gruszkowo-Żurawinowy, Kompot Żurawinowo-Gruszkowy, oraz Kompot Gruszkowy Żurawinowy Małej Partii.

Instrukcje

1
Połącz pierwsze 8 składników w średnim rondlu na średnim ogniu. Doprowadzić do wrzenia. Przykryć, zmniejszyć ogień i gotować na wolnym ogniu 15 minut lub aż owoce będą miękkie.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 łyżka Niesolonego Masła, Roztopionego, Plus 2 łyżki Nieroztopionego1 łyżka Niesolonego Masła, Roztopionego, Plus 2 łyżki Nieroztopionego
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 łyżki Roztopionej Margaryny Pareve2 łyżki Roztopionej Margaryny Pareve
2
Zdjąć z ognia i wymieszać sokiem z cytryny.
Składniki, których będziesz potrzebować
Krewetki, Ogon, Usunięte Skorupy, OczyszczoneKrewetki, Ogon, Usunięte Skorupy, Oczyszczone
TrudnośćŚredni
Gotowe W45 m.
Porcje12
Ocena Zdrowia1
Magazyn