Kompot Z Gorących Owoców
Gorący kompot owocowy jest bez glutenu i bez nabiału SOS. Jedna porcja tego dania zawiera około 1G białka, 0g tłuszczu, oraz w sumie 180 kalorii. Ten przepis serwuje 20 i kosztuje 91 centów za porcję. Mieszanka musu jabłkowego, brązowego cukru, brzoskwiń i garści innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Jedna osoba zrobiła ten przepis i zrobiłaby go ponownie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 55 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na wynik 36%. Ten wynik nie jest tak ogromny. Spróbuj Kompot z owoców, Kompot Owocowy, oraz Kompot Z Czerwonych Owoców podobnych receptur.
Instrukcje
W dużej misce połącz pierwsze pięć składników.
Wlej do 13-calowego. x 9 po. naczynie do pieczenia pokryte sprayem do gotowania.
Ciasto rozłożyć na mieszaninie owoców; posypać brązowym cukrem.
Przykryć i piec w temperaturze 350° przez 40-45 minut lub do uzyskania bąbelków.