Kompot Z Gorących Owoców

Kompot Z Gorących Owoców
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na sos, więc spróbuj gorącego kompotu owocowego. Ten przepis zawiera 6 porcji z 225 kalorii, 3G białka, oraz 1g tłuszczu każdy. Na 1,27 zł za porcję, ten przepis okładki 10% twoje codzienne zapotrzebowanie na witaminy i minerały. Mieszanka połówek moreli, buzdyganka mielona, sok pomarańczowy i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak przepyszny. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe i wegańskie dieta. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 35 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na wynik 49%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Kompot z owoców, Kompot Owocowy, oraz Kompot Z Czerwonych Owoców podobnych receptur.

Instrukcje

1
W 2-1 / 2-qt. naczynie do pieczenia, połączyć ananas, brzoskwinie, morele, gruszki i wiśnie; odstawić. W małym rondlu połączyć pozostałe składniki. Zagotować na średnim ogniu; zalać owocami.
Składniki, których będziesz potrzebować
średnie Dynie Na Ciasto (około Każdej)średnie Dynie Na Ciasto (około Każdej)
1/2 Kwarty śmietanki Kremówki, Ubitej, Do Podania1/2 Kwarty śmietanki Kremówki, Ubitej, Do Podania
2 (3 Uncje) Opakowania Biszkoptów2 (3 Uncje) Opakowania Biszkoptów
1-1/4 Szklanki Mrożonych, Niesłodzonych Truskawek, Rozmrożonych1-1/4 Szklanki Mrożonych, Niesłodzonych Truskawek, Rozmrożonych
1 łyżka Niesolonego Masła, Roztopionego, Plus 2 łyżki Nieroztopionego1 łyżka Niesolonego Masła, Roztopionego, Plus 2 łyżki Nieroztopionego
Połówki Gruszek W SyropiePołówki Gruszek W Syropie
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
6 Plastrów Galaretki żurawinowej6 Plastrów Galaretki żurawinowej
2 łyżki Roztopionej Margaryny Pareve2 łyżki Roztopionej Margaryny Pareve
2
Piec bez przykrycia, w temperaturze 350° przez 25-30 minut lub do uzyskania bąbelków. Goździki wyrzucić.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 3/4 Szklanki Całych Migdałów, Ze Skórką I Uprażonych2 3/4 Szklanki Całych Migdałów, Ze Skórką I Uprażonych
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1/2 Szklanki Drobno Startego świeżego Lub Odsączonego Przygotowanego Chrzanu1/2 Szklanki Drobno Startego świeżego Lub Odsączonego Przygotowanego Chrzanu
3
Podawać na ciepło.
TrudnośćŚredni
Gotowe W35 m.
Porcje6
Ocena Zdrowia10
Magazyn