Kompot Z Gorących Owoców
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na sos, więc spróbuj gorącego kompotu owocowego. Ten przepis zawiera 6 porcji z 225 kalorii, 3G białka, oraz 1g tłuszczu każdy. Na 1,27 zł za porcję, ten przepis okładki 10% twoje codzienne zapotrzebowanie na witaminy i minerały. Mieszanka połówek moreli, buzdyganka mielona, sok pomarańczowy i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak przepyszny. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe i wegańskie dieta. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 35 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na wynik 49%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Kompot z owoców, Kompot Owocowy, oraz Kompot Z Czerwonych Owoców podobnych receptur.
Instrukcje
W 2-1 / 2-qt. naczynie do pieczenia, połączyć ananas, brzoskwinie, morele, gruszki i wiśnie; odstawić. W małym rondlu połączyć pozostałe składniki. Zagotować na średnim ogniu; zalać owocami.
Piec bez przykrycia, w temperaturze 350° przez 25-30 minut lub do uzyskania bąbelków. Goździki wyrzucić.