Kompot Z Czerwonej Kapusty I Jabłek
Kompot z czerwonej kapusty i jabłek to bezglutenowe i wegańskie SOS. Ten przepis służy 4 i kosztuje $1.94 za porcję. Jedna porcja zawiera 248 kalorii, 2G białka, oraz 1g tłuszczu. 1 osoba była zadowolona, że wypróbowali ten przepis. Mieszanka kapusty, cebuli, oleju roślinnego i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Przynosi wam to moje przepisy. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 64%. Ten wynik jest całkiem niezły. Spróbuj Kompot z kapusty i jabłek, Pieczone kury z czerwoną kapustą-kompot jabłkowy, oraz Spirala czerwona kapusta kalarepa Slaw z kolendry Vinaigrette dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozgrzać olej na dużej patelni na średnim ogniu.
Dodaj kapustę, jabłko, i cebula; smażyć 3 protokół. Wymieszaj sok jabłkowy i pozostałe składniki. Przykryć, zmniejszyć ogień do średniego i gotować 35 minut, mieszając od czasu do czasu.