Kolumbijski Smażony Brzuch Wieprzowy (Chicharrón Colombiano)

Kolumbijski styl smażony brzuch wieprzowy (Chicharrón Colombiano) może być dobrym przepisem, aby rozszerzyć pole przepisu dania głównego. Obserwujesz swoją figurę? Ten jaskiniowiec, bezglutenowy, bezmleczny i pierwotny przepis ma 881 kalorii, 16G białka, oraz 90 g tłuszczu na porcję. Ten przepis służy 4 i kosztuje $1.33 za porcję. Jeśli masz sodę oczyszczoną, brzuch wieprzowy, wodę i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Aby wykorzystać sody oczyszczonej można śledzić to danie główne z Proste Ciasto Malinowo-Cytrynowe jako deser. 149 osób uznało ten przepis za przepyszny i satysfakcjonujący. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 45 minut. Przynosi wam to moje kolumbijskie przepisy. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 57%, co jest solidne. Spróbuj Arroz Chino Al Estilo Colombiano (Ryż Smażony W Stylu Kolumbijskim), Nadziewane Klopsy W Stylu Kolumbijskim (Albondigón Colombiano), oraz Chicharron W Stylu Dominikańskim (Smażone Skórki Wieprzowe) dla podobnych receptur.
Instrukcje
Umieść kawałki brzucha wieprzowego, stronę skóry w dół na powierzchni roboczej, a następnie wykonaj 1 ½ cala poprzecznych cięć na każdym kawałku, uważając, aby nie przeciąć skóry.Natrzyj paski brzucha wieprzowego sodą oczyszczoną i umieść w średnim rondlu.
Dodać wodę i sól. Gotować na średnim ogniu, aż woda odparuje.Gdy cała woda jest odparowana zwiększyć ogień do medium i gotować chicharrones przez około 15 do 20 minut lub aż będą złote i chrupiące.