Kolumbijska Zupa Z Kurczaka

Kolumbijska Zupa Z Kurczaka
Przepis kolumbijski rosół można zrobić w około 1 godzinę i 55 minut. Ten przepis sprawia, że 10 porcji z 323 kalorie, 20g białka, oraz 14g tłuszczu każdy. Na $1.2 za porcję, ten przepis okładki 19% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Mieszanka kminku, sól koszerna, roma i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. 76 osób wypróbowało i polubiło ten przepis. To będzie hit w Twoim Zima wydarzenie. Jest on dostarczany przez proste przepisy. Sprawdza się jako danie główne. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe i bezmleczne dieta. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 0%, co jest bardzo złe (ale nadal można naprawić). Spróbuj Kolumbijska Zupa Z Kurczaka, Kolumbijska Zupa Z Kurczaka, oraz Kolumbijska Zupa Z Kurczaka dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Włożyć kurczaka, pokrojone w kostkę ziemniaki russet, posiekaną cebulę i czosnek do dużego (co najmniej 8 ćwiartek) garnka i dodać 1 1/2 litra wody i ćwiartkę wywaru z kurczaka.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ziemniak RussetZiemniak Russet
Cukinia Gotowana Na Parze Lub Lekko Podsmażona, Do PodaniaCukinia Gotowana Na Parze Lub Lekko Podsmażona, Do Podania
1 5-funtowy Cały Kurczak, Pokrojony Na 8 Kawałków1 5-funtowy Cały Kurczak, Pokrojony Na 8 Kawałków
Czosnek Goya®Czosnek Goya®
1-1/2 łyżeczki Mielonego Czosnku GOYA® Lub 3 Ząbki świeżego Czosnku, Drobno Posiekane1-1/2 łyżeczki Mielonego Czosnku GOYA® Lub 3 Ząbki świeżego Czosnku, Drobno Posiekane
1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
GOYA® Groszek Mrożony, RozmrożonyGOYA® Groszek Mrożony, Rozmrożony
2
Doprowadzić do wrzenia na dużym ogniu,a następnie zmniejszyć ogień do energicznego gotować.
3
Dodać kminek, liście laurowe i sól do smaku. Dusić to, aż mięso chce spaść z kości kurczaka-w dowolnym miejscu od 45 minut do 1 godziny, 15 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
Słonina WieprzowaSłonina Wieprzowa
Woda, Aby UmożliwićWoda, Aby Umożliwić
Do średniej Wielkości Białej Lub żółtej Cebuli, 1 Pokrojonej Na ćwiartki I 1 PosiekanejDo średniej Wielkości Białej Lub żółtej Cebuli, 1 Pokrojonej Na ćwiartki I 1 Posiekanej
1/2 Szklanki Słodkiego Wina Marsala1/2 Szklanki Słodkiego Wina Marsala
4
Usuń kurczaka i liście laurowe i przecier część podstawy zupy: gdy kurczak jest gotowy, usuń go i liście laurowe z zupy i umieścić w dużej misce. Jeśli zamierzasz puree podstawę zupy za pomocą miksera zanurzeniowego lub umieszczając zupę w zwykłym blenderze partiami, zrób to teraz.
Składniki, których będziesz potrzebować
Słonina WieprzowaSłonina Wieprzowa
1 5-funtowy Cały Kurczak, Pokrojony Na 8 Kawałków1 5-funtowy Cały Kurczak, Pokrojony Na 8 Kawałków
Starty Ser Cheddar, Pokrojona Zielona Cebula I Kwaśna śmietana (opcjonalnie)Starty Ser Cheddar, Pokrojona Zielona Cebula I Kwaśna śmietana (opcjonalnie)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Blender ZanurzeniowyBlender Zanurzeniowy
42 Czerwony Sznurek Lukrecji42 Czerwony Sznurek Lukrecji
(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy
5
Baza do zupy na wolnym ogniu z dodatkowymi ziemniakami: 
Składniki, których będziesz potrzebować
(110° Do 115°, Bez Mleka I Masła)(110° Do 115°, Bez Mleka I Masła)
Starty Ser Cheddar, Pokrojona Zielona Cebula I Kwaśna śmietana (opcjonalnie)Starty Ser Cheddar, Pokrojona Zielona Cebula I Kwaśna śmietana (opcjonalnie)
6
Wlać puree podstawy zupy z powrotem do garnka i doprowadzić do bardzo delikatnego gotowania na wolnym ogniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Starty Ser Cheddar, Pokrojona Zielona Cebula I Kwaśna śmietana (opcjonalnie)Starty Ser Cheddar, Pokrojona Zielona Cebula I Kwaśna śmietana (opcjonalnie)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
GOYA® Groszek Mrożony, RozmrożonyGOYA® Groszek Mrożony, Rozmrożony
7
Dodaj drugą partię ziemniaków i gotuj do miękkości, około 20-40 minut, w zależności od wielkości.
Składniki, których będziesz potrzebować
(110° Do 115°, Bez Mleka I Masła)(110° Do 115°, Bez Mleka I Masła)
8
Rozdrobnić mięso z kurczaka z kości: podczas gotowania ziemniaków, rozdrobnić mięso z kości kurczaka i odstawić.
Składniki, których będziesz potrzebować
5 Funtów Kości Z Kurczaka Z Odrobiną Mięsa (grzbiety, Szyje, Skrzydełka Itp.)5 Funtów Kości Z Kurczaka Z Odrobiną Mięsa (grzbiety, Szyje, Skrzydełka Itp.)
Kawałki Piersi Z Kurczaka Bez Kości I Skóry (okKawałki Piersi Z Kurczaka Bez Kości I Skóry (ok
(110° Do 115°, Bez Mleka I Masła)(110° Do 115°, Bez Mleka I Masła)
Woda, Aby UmożliwićWoda, Aby Umożliwić
9
Zrób salsę: Pulse wszystkie składniki w robocie kuchennym, aż zostaną drobno mielone.
Składniki, których będziesz potrzebować
Zęby PrzyrodzeniaZęby Przyrodzenia
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Plus 2 łyżki Lodowatej WodyPlus 2 łyżki Lodowatej Wody
10
Przełożyć do miski.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy
11
Ugotuj kukurydzę na wywarze: wrzuć kawałki kukurydzy na kolbę do gotującej się zupy i gotuj przez 5 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
Kukurydza Na KolbieKukurydza Na Kolbie
Cukinia Gotowana Na Parze Lub Lekko Podsmażona, Do PodaniaCukinia Gotowana Na Parze Lub Lekko Podsmażona, Do Podania
świeża Lub Mrożona Kukurydza żółta, Biała Lub Typu Shoepeg, Rozmrożonaświeża Lub Mrożona Kukurydza żółta, Biała Lub Typu Shoepeg, Rozmrożona
Starty Ser Cheddar, Pokrojona Zielona Cebula I Kwaśna śmietana (opcjonalnie)Starty Ser Cheddar, Pokrojona Zielona Cebula I Kwaśna śmietana (opcjonalnie)
1
Podawać zupę z salsą, kapary, plastry awokado, śmietana, i kolendry w oddzielnych miseczkach.
Składniki, których będziesz potrzebować
3 Opakowania (po 8 Uncji Każde) Serka śmietankowego O Obniżonej Zawartości Tłuszczu, Pokrojonego W Kostkę3 Opakowania (po 8 Uncji Każde) Serka śmietankowego O Obniżonej Zawartości Tłuszczu, Pokrojonego W Kostkę
1 Suszony Pieprz Arbol1 Suszony Pieprz Arbol
3 łyżki Oleju Roślinnego3 łyżki Oleju Roślinnego
1 Szklanka Złotych Rodzynek, Grubo Zmielonych1 Szklanka Złotych Rodzynek, Grubo Zmielonych
Zęby PrzyrodzeniaZęby Przyrodzenia
Starty Ser Cheddar, Pokrojona Zielona Cebula I Kwaśna śmietana (opcjonalnie)Starty Ser Cheddar, Pokrojona Zielona Cebula I Kwaśna śmietana (opcjonalnie)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy
2
Niech ludzie dodają dodatki do własnych porcji.
TrudnośćEkspert
Gotowe W1 h, 55 m.
Porcje10
Ocena Zdrowia16
Magazyn