Kolumbijska zupa Ahuyama wymaga około 40 minut od początku do końca. Ta zupa ma 126 kalorii, 4G białka, oraz 6G tłuszczu na porcję. Ten bezglutenowy przepis służy 10 i kosztuje 1,79 zł za porcję. Mieszanka kremowego masła orzechowego, cebula, pietruszka, i garść innych składników są wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis tak smaczne. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Jest idealny do Jesień. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 49%. Ten wynik jest solidny. Podobne przepisy to Crema de Ahuyaman o Calabaza (zupa dyniowa), Capón de ahuyama (nadziewany Squash lub Dynia), oraz Kolumbijska Zupa Z Kurczaka.
Instrukcje
1
Roztopić masło w dużym garnku na średnim ogniu. Wymieszać cebulę, czosnek, curry w proszku, i płatki czerwonej papryki. Gotować, aż cebula stała się półprzezroczysta, 5 do 8 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
Oliwa Z Oliwek Plus 3 Do 4 łyżek Stołowych
Biała Cebula, Pokrojona W Kostkę
6 żeberek Wieprzowych Lub Kotletów Z Polędwicy Z Kością (8 Uncji Każdy)
1 Pomarańcza, Skórka
20 Cienkich Plastrów Cukinii
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
6 Uncji Pieczonej Wołowiny W Plasterkach, Pokrojonej W Paski
2
Wymieszać wywar z kurczaka i zmiażdżyć do mieszanki cebuli. Gotuj zupę na średnim ogniu, aż squash będzie miękki po przekłuciu widelcem, o 20 protokół. Wyłączyć ogień, i wymieszać w gałce muszkatołowej, sos Worcestershire, i masło orzechowe.
Składniki, których będziesz potrzebować
12 Do 16 Bułek Kanapkowych
1 T Pieprzu Białego W Proszku
(np. Batonik Crunch)
1 średnia żółta Cebula, Z Grubsza Pokrojona Na Równe Kawałki
Przenieść mieszaninę w partiach do blendera lub robot kuchenny; miksować aż będzie gładka, powoli wlewając śmietanę. W razie potrzeby podgrzać zupę, ale nie gotować.
Składniki, których będziesz potrzebować
świeże Wiśnie Rainier, Wypestkowane I Przekrojone Na Połówki