Kolendra Jalapeno Pesto z limonką
Cilantro Jalapeno Pesto z limonką jest bezglutenowe i pierwotne przyprawa. Ten przepis służy 3. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 5G białka, 26g tłuszczu, oraz w sumie 258 kalorii. Na 1,09 zł za porcję, ten przepis okładki 7% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Przepis ten zachwycił 191 osób. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Jeśli masz paprykę Jalapeno, orzeszki piniowe, sok z limonki i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 10 minut. Z łyżeczką wynik 79%, to danie jest solidne. Spróbuj Pieczona Tilapia Jalapeno-Limonka z kolendrą-Manchego-Pepita Pesto makaron z cukinią, Cilantro Lime Jalapeno Corn, oraz Jalapeno Poppers with Lime Cilantro Dip dla podobnych receptur.
Instrukcje
Połącz kolendrę, orzeszki piniowe, oliwę z oliwek, czosnek, sok z limonki, pieprz jalapeno i parmezan w blenderze; pulsuj, aż mieszanina osiągnie miękką, konsystencję przypominającą pastę.
Polecane wino: Cava, Grenache, Shiraz
Cava, Grenache i Shiraz to świetny wybór na Chili. Te soczyste Czerwienie nie mają zbyt dużo taniny (ważne dla pikantnych potraw), ale wino musujące, takie jak cava, może jeszcze lepiej oswoić ciepło. Możesz spróbować Masia Puigmolto Can Xa Brut Cava. Recenzenci bardzo to lubią z 4.6 z 5 gwiazdek i cena około 16 dolarów za butelkę.
Masia Puigmolto Can Xa Brut Cava