Kolanka bezglutenowe Barilla® z mieszanymi grzybami i włoską kiełbasą

Kolanka bezglutenowe Barilla® z mieszanymi grzybami i włoską kiełbasą
Barilla® bezglutenowa zupa z mieszanymi grzybami i włoską kiełbasą to bezglutenowe i bezmleczne danie główne. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 31g białka, 40 g tłuszczu, oraz w sumie 650 kalorii. Ten przepis służy 6. Na 5,47 zł za porcję, ten przepis Pokrowce 30% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Mieszanka pietruszki, kiełbasa, rozmaryn, i garść innych składników są wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis tak pyszne. Aby wykorzystać rozmaryn można śledzić to danie główne z Malinowa Pizza deserowa z rozmarynem i kandyzowanymi orzechami pekan jako deser. Ten przepis od Allrecipes ma 1 fanów. Ten przepis jest typowy dla kuchni śródziemnomorskiej. Jesień będzie jeszcze bardziej wyjątkowy z tym przepisem. Z łyżeczką wynik 75%, to danie jest dobre. Podobne przepisy to Włoska Kiełbasa Penne: Dobroć Bezglutenowa, Bezglutenowa Włoska Zapiekanka Z Kiełbasą, oraz Brokuły Rabe & Włoska Kiełbasa (Low Carb & Gluten Free ) .

Instrukcje

1
W dużym garnku do zupy przynieś bulion z kurczaka na wolnym ogniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Rosół Z KurczakaRosół Z Kurczaka
ZupaZupa
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
GarnekGarnek
2
W międzyczasie, na patelni, podsmażyć czosnek z oliwą z oliwek i rozmarynem przez jedną minutę lub aż lekko żółty.
Składniki, których będziesz potrzebować
Oliwa Z OliwekOliwa Z Oliwek
RozmarynRozmaryn
CzosnekCzosnek
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
3
Dodać grzyby i podsmażyć, aż lekko rumiane.
Składniki, których będziesz potrzebować
GrzybyGrzyby
4
Dodać kiełbasę i podsmażyć przez 2 minuty.
Składniki, których będziesz potrzebować
KiełbasaKiełbasa
5
Dodaj grzyby i kiełbasę do bulionu; wymieszaj fasolę, pomidory i łokcie bezglutenowe Barilla®. Gotować przez połowę zalecanego czasu na pudełku.
Składniki, których będziesz potrzebować
GrzybyGrzyby
PomidorPomidor
KiełbasaKiełbasa
FasolaFasola
BulionBulion
6
Niech zupa odpocząć na dziesięć minut przed podaniem. Doprawić solą i pieprzem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sól I PieprzSól I Pieprz
ZupaZupa
7
Dekoruj natką pietruszki i oliwą z oliwek skropioną na wierzchu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Oliwa Z OliwekOliwa Z Oliwek
Pietruszka-naćPietruszka-nać

Wyposażenie

Polecane wino: Chianti, Trebbiano, Verdicchio

Chianti, Trebbiano i Verdicchio to świetny wybór dla Włochów. Włosi znają się na jedzeniu i znają się na winie. Trebbiano i Verdicchio to włoskie białe wina, które dobrze łączą się z rybami i białym mięsem, podczas gdy Chianti to świetna włoska czerwień do cięższych, odważniejszych potraw. Piccini Chianti Classico z 4.6 na 5 gwiazdek wydaje się dobrym meczem. Kosztuje około 10 dolarów za butelkę.
Piccini Chianti Classico
Piccini Chianti Classico
Skomplikowany i uporczywy nos wypełniony nutami wiśni i dzikich jagód. Podniebienie jest dobrze skonstruowane, eleganckie, okrągłe i gładkie z owocowymi nutami i miękkimi taninami i długim wykończeniem. Idealne połączenie do grillowanego czerwonego mięsa i makaronu al ragu. Mieszanka: 90% Sangiovese, 10% Merlot
TrudnośćTwardy
Gotowe W45 m.
Porcje6
Ocena Zdrowia45
Magazyn