Need a bezglutenowe, bezmleczne i pescatariańskie danie główne? Kolacja dziś: szparagowa zupa krabowa (Sup Mang Tay Cua) może być spektakularny przepis, aby spróbować. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 32G białka, 9g tłuszczu, oraz w sumie 336 kalorii. Ten przepis służy 4 i kosztuje $5.33 za porcję. Jest idealny do Jesień. Jeśli masz mięso kraba, sos rybny, skrobia kukurydziana i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Aby zużyć skrobię kukurydzianą, możesz podążać za tym daniem głównym z Brukowiec wiśniowo-Morelowy jako deser. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 81%. Ten wynik jest niesamowity. Spróbuj Kolacja: zupa szparagowa z jajkiem na grzance, Dziś Kolacja: zupa Szparagowo-ryżowa z Pancettanem i czarnym pieprzem, oraz Dziś Kolacja: Krab Smażony Ryż dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
Włącz brojlery. Przykryj blachę folią aluminiową i umieść połówki cebuli, pokrój bok do góry.
Składniki, których będziesz potrzebować
3 Szklanki Wiórków Dębowych Lub Orzechowych Lub 6 Dużych Kawałków Namoczonych W Zimnej Wodzie Przez Co Najmniej 1 Godzinę I Maksymalnie 4 Godziny
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pieczone Paski Słodkiej Czerwonej Papryki I Dodatkowy Posiekany Szczypiorek, Opcjonalnie
2 łyżki Plus 1 łyżeczka Octu Ryżowego (nieprzyprawionego)
Pecorino O Grubości 1/4 Cala
2
Umieść patelnię pod brojlerem i gotuj cebulę, aż poczerniała i pachnąca. Odwróć połówki cebuli i czerń z drugiej strony. Wyłącz ogrzewanie.
Składniki, których będziesz potrzebować
3 Szklanki Wiórków Dębowych Lub Orzechowych Lub 6 Dużych Kawałków Namoczonych W Zimnej Wodzie Przez Co Najmniej 1 Godzinę I Maksymalnie 4 Godziny
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 łyżki Plus 1 łyżeczka Octu Ryżowego (nieprzyprawionego)
Pecorino O Grubości 1/4 Cala
3
Wlać 1/2 szklanki bulionu z kurczaka do średniej wielkości miski.
Składniki, których będziesz potrzebować
(wątroba I Szyja Usunięte)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Cukierki Peachie-o
4
Pozostałe 7 1/2 szklanki wywaru wlać do dużego garnka, wraz z poczerniałą cebulą. Doprowadzić do wrzenia na średnim ogniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
3 Szklanki Wiórków Dębowych Lub Orzechowych Lub 6 Dużych Kawałków Namoczonych W Zimnej Wodzie Przez Co Najmniej 1 Godzinę I Maksymalnie 4 Godziny
1 Duża Paczka Szpinaku Wiejskiego, Umytego I Osuszonego
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Świeże Gałązki Pietruszki, Pokrojone W Cienkie Plasterki, Do Dekoracji
5
Dodaj sos rybny, czarny pieprz, szczyptę soli i szparagi. Gotować, aż szparagi będą miękkie, cztery do pięciu minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
Z Zawartością Tłuszczu 4 G Lub Mniejszą Na Porcję (zalecane: Krem Pomidorowy Amy's Chunky Tomato Bisque)
Sos Rybny
8 Uncji Pokrojonej W Kostkę Szynki Prosciutto, Szynki Iberyjskiej Lub Innej Wysokiej Jakości Szynki
5 Cukierków Waflowych Necco, Podzielonych
6
W 1/2 szklanki bulionu z kurczaka wymieszać skrobię kukurydzianą. Obróć ciepło na średnie i powoli, stałym strumieniem, ubijaj tę gnojowicę do garnka.
Składniki, których będziesz potrzebować
(wątroba I Szyja Usunięte)
6 łyżek Zimnego, Niesolonego Masła, Pokrojonego Na Małe Kawałki Lub Startego
Skorupiaki działają bardzo dobrze z Chardonnay, Muscadet i Riesling. Maślany chardonnay jest świetny do przegrzebków, krewetek, krabów i homarów, podczas gdy muscadet jest klasycznym wyborem dla małży, ostryg i małży. Jeśli masz trochę przyprawy w skorupiakach, półwytrawny riesling może zrównoważyć ciepło. Z perspektywy czasu wina Chardonnay z 4.5 z 5 Ocena gwiazdkowa wydaje się dobrym meczem. Kosztuje około 26 dolarów za butelkę.