Need a bezglutenowe, bezmleczne i pescatariańskie danie główne? Kolacja dziś: szparagowa zupa krabowa (Sup Mang Tay Cua) może być spektakularny przepis, aby spróbować. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 32G białka, 9g tłuszczu, oraz w sumie 336 kalorii. Ten przepis służy 4 i kosztuje $5.33 za porcję. Jest idealny do Jesień. Jeśli masz mięso kraba, sos rybny, skrobia kukurydziana i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Aby zużyć skrobię kukurydzianą, możesz podążać za tym daniem głównym z Brukowiec wiśniowo-Morelowy jako deser. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 81%. Ten wynik jest niesamowity. Spróbuj Kolacja: zupa szparagowa z jajkiem na grzance, Dziś Kolacja: zupa Szparagowo-ryżowa z Pancettanem i czarnym pieprzem, oraz Dziś Kolacja: Krab Smażony Ryż dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
Włącz brojlery. Przykryj blachę folią aluminiową i umieść połówki cebuli, pokrój bok do góry.
Skorupiaki działają bardzo dobrze z Chardonnay, Muscadet i Riesling. Maślany chardonnay jest świetny do przegrzebków, krewetek, krabów i homarów, podczas gdy muscadet jest klasycznym wyborem dla małży, ostryg i małży. Jeśli masz trochę przyprawy w skorupiakach, półwytrawny riesling może zrównoważyć ciepło. Z perspektywy czasu wina Chardonnay z 4.5 z 5 Ocena gwiazdkowa wydaje się dobrym meczem. Kosztuje około 26 dolarów za butelkę.