Kolacja: włoska sałatka Farro z pieczonymi warzywami
Dziś Kolacja: włoska sałatka Farro z pieczonymi warzywami może być tylko Morze Śródziemne przepis, którego szukasz. Ten przepis służy 4. Obserwujesz swoją figurę? Ten wegański przepis ma 652 kalorie, 16G białka, oraz 16G tłuszczu na porcję. Na 2,86 zł za porcję, ten przepis okładki 35% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis jest lubiany przez 34 smakoszy i kucharzy. Sprawdza się jako danie główne. Mieszanka ząbków czosnku, sok z cytryny, cebula i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak smaczny. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 99%. Ten wynik jest doskonały. Spróbuj Kolacja: sałatka Farro z pieczonym jarmużem i burakami, Kolacja: Włoska kapusta i zupa Farro, oraz Italian Easy: Sałatka Farro z soczewicą, fasolą i pieczonymi warzywami dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
Rozgrzej piekarnik do 204°. na tacy do pieczenia lub blasze do pieczenia rozłóż posiekane warzywa i obficie skropić oliwą z oliwek, upewniając się, że jest dużo miejsca na karmelizowanie warzyw.
Ostre Krążki Papryki, Plasterki Papryki Bananowej, Do Dekoracji Kanapek
Cukier Waniliowy, Plus Dodatkowo Do Podania
2
Posypać solą i smażyć przez 30-40 minut, od czasu do czasu potrząsając patelnią.
Składniki, których będziesz potrzebować
Plus 2 łyżki Lodowatej Wody
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Szklanka żółtej Mieszanki Do Ciasta
3
Wyjąć do ostygnięcia i posypać świeżymi ziołami.
Składniki, których będziesz potrzebować
świeże Zioła
4
W międzyczasie przykryj farro lub inne ziarno zimną wodą w dużym rondlu. Doprowadzić do wrzenia i gotować do miękkości, 20-30 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
Farro
1 Funt Kiełbasy Klonowej, Luzem Lub Wyjęte Z Dużej Osłonki Ogniwowej
Tabliczki Mlecznej Czekolady Bez Orzechów
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
8 Tabliczek Mlecznej Czekolady Bez Orzechów (po 1,55 Uncji Każda)
5
Dobrze odcedzić, następnie ubrać oliwą z oliwek, sokiem z cytryny, solą i pieprzem do smaku. Wymieszać z prażonymi warzywami i ponownie doprawić do smaku. Przykryć posiekanymi liśćmi kopru włoskiego i podawać.