Kolacja w powolnej kuchence z kiełbasą i fasolą
Kolacja z kiełbasą i fasolą wymaga z grubsza 4 godziny i 30 minut od początku do końca. Jedna porcja zawiera 418 kalorii, 21g białka, oraz 24g tłuszczu. Za 1,32 zł za porcję, otrzymujesz danie główne, które serwuje 6. 43 osoby zrobiły ten przepis i zrobiłyby go ponownie. Jest to dobra opcja, jeśli śledzisz bezglutenowe i bezmleczne dieta. Jest dostarczany przez Allrecipes. Mieszanka bulionu wołowego, sosu pieprzowego, marchewki i garści innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Biorąc wszystko pod uwagę, zdecydowaliśmy się na ten przepis zasługuje na wynik spoonacular 78%. Ten wynik jest całkiem niezły. Podobne przepisy obejmują Wolnowarowa zupa z czarnej fasoli i kiełbasy, Wolnowar Cajun kiełbasa i zupa fasolowa, oraz Zupa Wolnowarowa Z Kiełbasą I Białą Fasolą.
Instrukcje
Rozgrzej olej na dużej patelni na średnim ogniu. Gotuj kiełbasę, aż dobrze się zrumieni, 5 do 7 minut.
Dodaj cebulę; gotuj i mieszaj, aż lekko się zrumieni, jeszcze 5 do 7 minut.
Usuń kiełbaski i pokrój je na kawałki od 1 1/2 cala do 2 cali.
Wlej bulion wołowy, pomidory, przecier pomidorowy i ostry sos na patelnię z cebulą i gotuj na wolnym ogniu, zeskrobując wszelkie brązowe kawałki z dna.
Umieść marchewki w powolnej kuchence, a następnie fasolę garbanzo i fasolę.
Ułóż kawałki kiełbasy na wierzchu.
Wlej sos z patelni do wolnej kuchenki.
Gotuj na małym ogniu przez 4 do 6 godzin.