Kolacja: makaron z sosem pomidorowym z ciecierzycy

Kolacja: makaron z sosem pomidorowym z ciecierzycy
Kolacja dziś wieczorem: makaron z sosem pomidorowym z ciecierzycy może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Ten przepis służy 4. Jedna porcja zawiera 738 kalorii, 37g białka, oraz 17g tłuszczu. Na $1.97 za porcję, ten przepis okładki 37% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Jeśli masz płatki pieprz, czosnek, ciecierzyca, i kilka innych składników na rękę, można zrobić to. Aby zużyć oliwę z oliwek można śledzić to danie główne z Smażony Banan, Granolan i jogurt Parfait jako deser. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 87%. Ten wynik jest niesamowity. Spróbuj Kolacja: Koshary (ryż, soczewica i makaron z sosem pomidorowo-czosnkowym), Kolacja: zupa z ciecierzycy i makaronu, oraz Kolacja dziś wieczorem: jarmuż i makaron z ciecierzycy dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Rozgrzać olej na dużej patelni lub średni rondel na średnim ogniu. Tak jak zaczyna migotać, dodać czosnek i pokruszone płatki czerwonej papryki i gotować, aż pachnące, mniej niż minutę.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cebula Hiszpańska, Pokrojona W Kostkę O Wymiarach 2,5 CmCebula Hiszpańska, Pokrojona W Kostkę O Wymiarach 2,5 Cm
Czosnek Goya®Czosnek Goya®
Cienki-Cienki-
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Biały Jęczmień PerłowyBiały Jęczmień Perłowy
Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)
2
Dodać ciecierzycę ze szczyptą soli i gotować przez 5 minut lub tak, aby je zmiękczyć.
Składniki, których będziesz potrzebować
1/2 Szklanki Oliwy Z Oliwek Extra Virgin Goya1/2 Szklanki Oliwy Z Oliwek Extra Virgin Goya
1/2 Szklanki Słodkiego Wina Marsala1/2 Szklanki Słodkiego Wina Marsala
3
Dodać bulion i pomidory i doprowadzić mieszaninę do wrzenia. Zmniejszyć ogień i dusić, aż smaki połączyć i ciecierzyca są miękkie, o 20 do 25 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
1/2 Szklanki Oliwy Z Oliwek Extra Virgin Goya1/2 Szklanki Oliwy Z Oliwek Extra Virgin Goya
1/2 Funta Ostrego Cheddara, Pokrojonego W Kostkę1/2 Funta Ostrego Cheddara, Pokrojonego W Kostkę
Goya Sazon Z Kolendrą I AnnattoGoya Sazon Z Kolendrą I Annatto
4
Dodaj gałązkę bazylii i większość liści i kontynuuj gotowanie przez dodatkowe 5 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Czerwona Cebula, Mała Kostka1 Czerwona Cebula, Mała Kostka
5
Usunąć łodygę bazylii.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Czerwona Cebula, Mała Kostka1 Czerwona Cebula, Mała Kostka
6
W międzyczasie przynieś garnek słonej wody do zagotowania. Makaron gotować do al dente, następnie odcedzić, rezerwując trochę wody do gotowania makaronu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Przepis Na PizzocheriPrzepis Na Pizzocheri
1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
GOYA® Groszek Mrożony, RozmrożonyGOYA® Groszek Mrożony, Rozmrożony
7
Dodaj ugotowany makaron do sosu i dobrze wymieszać, dodając trochę wody do gotowania makaronu, aby uzyskać kremową konsystencję. Doprawić do smaku solą i pieprzem, podawać z tartym parmezanem. i pozostałe liście bazylii.
Składniki, których będziesz potrzebować
4 Plasterki Sera Muenster, Przekrojone Na Pół4 Plasterki Sera Muenster, Przekrojone Na Pół
2 średnie żółte Cebule, Obrane I Starte2 średnie żółte Cebule, Obrane I Starte
Przepis Na PizzocheriPrzepis Na Pizzocheri
3 łyżki Serka śmietankowego O Obniżonej Zawartości Tłuszczu3 łyżki Serka śmietankowego O Obniżonej Zawartości Tłuszczu
Sos Słodko-kwaśny W Butelce, PodzielonySos Słodko-kwaśny W Butelce, Podzielony
1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego
TrudnośćTwardy
Gotowe W45 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia73
Magazyn