Jedna porcja tego dania zawiera ok. 6G białka, 32G tłuszczu, oraz w sumie 407 kalorii. Ten bezglutenowy, bezmleczny i wegetariański przepis służy 4 i kosztuje 1,07 zł za porcję. Kilka osób przygotowało ten przepis, a 16 mówi, że trafił w sedno. Jeśli masz sól i pieprz, groszek, rzepa, i kilka innych składników na rękę, można to zrobić. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 75%. Ten wynik jest całkiem niezły. Spróbuj ensaladilla rusa, jak zrobić ensaladilla rusa | sałatka hiszpańska, Kolacja Dziś Wieczorem: Pad See Ew, oraz Dziś Kolacja: Przegrzebki Z Zatoki dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
Napełnij duży garnek koszykiem do gotowania na parze w połowie wysokości wodą. Włączyć ciepło do wysokiej i doprowadzić do wrzenia. Wszystkie warzywa muszą być gotowane oddzielnie, aż do miękkości. Ziemniaki potrwają około siedmiu minut. Rzepa i marchew zajmie około pięciu minut. Fasolka szparagowa zajmie 4 minuty. Mrożony groszek zajmie minutę. Wreszcie, buraki trwać około ośmiu minut. Po zakończeniu każdego, przenieść do dużej miski, spodziewać się uderzeń. Odstawić do innej miski. Może być konieczne dodanie większej ilości wody do garnka podczas tego procesu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Gotowa Fasolka Szparagowa, Dostępna W Dziale Warzywnym, Przekrojona Na Pół Pod Kątem
1 Cały Pieczony Kurczak Kupiony W Sklepie (około 2 Funtów)
Tuba PHILADELPHIA® Serek Z Szczypiorkiem I Cebulą
Cotes Du Rhone Lub Inne Wytrawne Czerwone Wino
Rzepa
Szyfonowata Z Liści Jarmużu
1 Pasek Skórki Z Cytryny
3 Słoiki (po 4 Uncje Każdy) Pokrojone W Kostkę Pimientos, Odsączone
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Kosz Parowy
Cukierki Peachie-o
Świeże Gałązki Pietruszki, Pokrojone W Cienkie Plasterki, Do Dekoracji
2
Niech wszystko ostygnie przez pięć minut. Następnie wrzucić ziemniaki, rzepa, marchew, fasola szparagowa i groszek razem. Złożyć majonez. Doprawić solą i pieprzem do smaku.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Por, Oczyszczony I Pokrojony W Dużą Kostkę, Tylko Biała Część
Gotowa Fasolka Szparagowa, Dostępna W Dziale Warzywnym, Przekrojona Na Pół Pod Kątem
2 Duże Papryczki Chipotle W Sosie Adobo, Drobno Posiekane, Plus 2 łyżki Sosu Adobo
Cotes Du Rhone Lub Inne Wytrawne Czerwone Wino
Tuba PHILADELPHIA® Serek Z Szczypiorkiem I Cebulą
Rzepa
3 Słoiki (po 4 Uncje Każdy) Pokrojone W Kostkę Pimientos, Odsączone
3
Umieść jeden liść rzymski na czterech różnych talerzach. Podzielić mieszaninę ziemniaków między talerze.