Kolacja: Ensalada Rusa

Kolacja: Ensalada Rusa
Jedna porcja tego dania zawiera ok. 6G białka, 32G tłuszczu, oraz w sumie 407 kalorii. Ten bezglutenowy, bezmleczny i wegetariański przepis służy 4 i kosztuje 1,07 zł za porcję. Kilka osób przygotowało ten przepis, a 16 mówi, że trafił w sedno. Jeśli masz sól i pieprz, groszek, rzepa, i kilka innych składników na rękę, można to zrobić. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 75%. Ten wynik jest całkiem niezły. Spróbuj ensaladilla rusa, jak zrobić ensaladilla rusa | sałatka hiszpańska, Kolacja Dziś Wieczorem: Pad See Ew, oraz Dziś Kolacja: Przegrzebki Z Zatoki dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Napełnij duży garnek koszykiem do gotowania na parze w połowie wysokości wodą. Włączyć ciepło do wysokiej i doprowadzić do wrzenia. Wszystkie warzywa muszą być gotowane oddzielnie, aż do miękkości. Ziemniaki potrwają około siedmiu minut. Rzepa i marchew zajmie około pięciu minut. Fasolka szparagowa zajmie 4 minuty. Mrożony groszek zajmie minutę. Wreszcie, buraki trwać około ośmiu minut. Po zakończeniu każdego, przenieść do dużej miski, spodziewać się uderzeń. Odstawić do innej miski. Może być konieczne dodanie większej ilości wody do garnka podczas tego procesu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Szalotka Pokrojona W Cienkie PółplasterkiSzalotka Pokrojona W Cienkie Półplasterki
1-1/2 łyżeczki Przygotowanego Chrzanu, Odsączonego1-1/2 łyżeczki Przygotowanego Chrzanu, Odsączonego
Pokrojone W Plastry Obrane Ziemniaki, UgotowanePokrojone W Plastry Obrane Ziemniaki, Ugotowane
Słonina WieprzowaSłonina Wieprzowa
RzepaRzepa
Szyfonowata Z Liści JarmużuSzyfonowata Z Liści Jarmużu
Pasternak, Obrany I Pokrojony Na Kawałki O Grubości 1,25 CmPasternak, Obrany I Pokrojony Na Kawałki O Grubości 1,25 Cm
3 Słoiki (po 4 Uncje Każdy) Pokrojone W Kostkę Pimientos, Odsączone3 Słoiki (po 4 Uncje Każdy) Pokrojone W Kostkę Pimientos, Odsączone
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 średnie Pasternaki, Obrane I Pokrojone Na Kawałki O Grubości 1,25 Cm2 średnie Pasternaki, Obrane I Pokrojone Na Kawałki O Grubości 1,25 Cm
Dodatkowe Kandyzowane WiśnieDodatkowe Kandyzowane Wiśnie
1 Mała Szalotka Pokrojona W Cienkie Półksiężyce1 Mała Szalotka Pokrojona W Cienkie Półksiężyce
2
Niech wszystko ostygnie przez pięć minut. Następnie wrzucić ziemniaki, rzepa, marchew, fasola szparagowa i groszek razem. Złożyć majonez. Doprawić solą i pieprzem do smaku.
Składniki, których będziesz potrzebować
Steki Z Rostbefu Nowojorskiego Z Kością, Jeśli ChceszSteki Z Rostbefu Nowojorskiego Z Kością, Jeśli Chcesz
Szalotka Pokrojona W Cienkie PółplasterkiSzalotka Pokrojona W Cienkie Półplasterki
4 łyżeczki Proszku żelatyny żurawinowej4 łyżeczki Proszku żelatyny żurawinowej
Słonina WieprzowaSłonina Wieprzowa
Pokrojone W Plastry Obrane Ziemniaki, UgotowanePokrojone W Plastry Obrane Ziemniaki, Ugotowane
RzepaRzepa
3 Słoiki (po 4 Uncje Każdy) Pokrojone W Kostkę Pimientos, Odsączone3 Słoiki (po 4 Uncje Każdy) Pokrojone W Kostkę Pimientos, Odsączone
3
Umieść jeden liść rzymski na czterech różnych talerzach. Podzielić mieszaninę ziemniaków między talerze.
Składniki, których będziesz potrzebować
12 Oliwek Nadziewanych Pimiento, Posiekanych12 Oliwek Nadziewanych Pimiento, Posiekanych
Pokrojone W Plastry Obrane Ziemniaki, UgotowanePokrojone W Plastry Obrane Ziemniaki, Ugotowane
4
Na każdym talerzu posypać buraki.
Składniki, których będziesz potrzebować
Szyfonowata Z Liści JarmużuSzyfonowata Z Liści Jarmużu
TrudnośćŚredni
Gotowe W45 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia19
Magazyn