Kolacja Dziś Wieczorem: Rzepa 'Risotto
Przepis Kolacja dziś wieczorem: rzepa 'Risotto jest gotowe w około 45 minut i zdecydowanie jest świetnym bezglutenowe i pierwotne opcja dla miłośników kuchni śródziemnomorskiej. Na 1,72 zł za porcję, ten przepis okładki 17% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 4. Jedna porcja zawiera 389 kalorii, 10g białka, oraz 32G tłuszczu. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Mieszanka rzepy, oliwy z oliwek, parmigiano-reggiano i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Tylko kilka osób naprawdę lubi tę przystawkę. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 48%. Ten wynik jest całkiem niezły. Spróbuj Kolacja Dziś Wieczorem: Radicchio Risotto, Kolacja dziś wieczorem: Farro Risotto z Rapini, oraz Kolacja: Letnie Risotto Do Squasha dla podobnych receptur.
Instrukcje
Na patelni z sosem rozgrzać bulion z kurczaka na średnim ogniu.
Wlać oliwę z oliwek na dużą patelnię i włączyć ogień do medium. Wrzucić cebulę i gotować, aż zmięknie, o 10 protokół.
Dodać rzepy i gotować przez 2 protokół. Kadzi w niektórych gorących wywaru z kurczaka i gotować do wchłonięcia. Kontynuuj, aż wszystkie zapasy zostaną dodane, około 10 minut.
Doprawić solą i pieprzem.
Dodać masło i starty ser mieszać od czasu do czasu przez minutę.
Zdjąć z ognia, udekorować natką pietruszki i podawać.