Kolacja dziś wieczorem: Penne z tuńczykiem i pikantną musztardą

Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na danie główne, więc daj dziś kolację: Penne z Tunanem i pikantną musztardą spróbuj. Ten bezmleczny i pescatariański przepis służy 4 i kosztuje 75 centów za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 32G białka, 7G tłuszczu, oraz w sumie 462 kalorie. 1 osoba była zadowolona, że wypróbowali ten przepis. Mieszanka pełnoziarnistej musztardy, najlepszej jakości tuńczyka, makaronu penne i garści innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 91%. Ten wynik jest niesamowity. Spróbuj Dziś Kolacja: zapiekany Tuńczyk z pieprzem i sosem sojowo-musztardowym, Dziś Kolacja: Tuńczyk z krakersem ryżowym z pikantnym sosem cytrusowym, oraz Dziś Kolacja: Małże Z Bulionem Pomidorowym I Penne dla podobnych receptur.
Instrukcje
Przynieś duży garnek osolonej wody do wrzenia. Gotować penne aż al dente, rezerwując 1 szklankę wody makaronu przed odsączeniem.
W międzyczasie odsącz tuńczyka, rezerwując olej. Podzielić kawałki tuńczyka i odstawić. Na dużej patelni, rozgrzać olej konserwowy z tuńczyka z musztardą na małym ogniu, aż tylko ogrzane przez.
Dodaj odsączony makaron na patelni i wrzucić dobrze połączyć.
Dodaj niewielką ilość wody z makaronu, aby stworzyć sos, który przylega do makaronu; może być potrzebne małe ciepło, aby odparować trochę wody i związać wszystko razem. Wrzucić posiekaną natkę pietruszki, jeśli używasz, i podawać.