Kolacja dziś wieczorem: Linguine z małż i jarmuż

Kolacja dziś wieczorem: Linguine z małż i jarmuż
Need a bezmleczne i pescatariańskie danie główne? Kolacja dziś wieczorem: Linguine z małży i jarmużu może być spektakularny przepis, aby spróbować. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 29g białka, 26g tłuszczu, oraz w sumie 656 kalorii. Ten przepis służy 4. Na 1,56 zł za porcję, ten przepis okładki 44% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Mieszanka cebuli, oliwy z oliwek, linguine i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak smaczny. Aby zużyć sól można śledzić to danie główne z Przepis Na Jabłko jako deser. Tylko kilka osób zrobiło ten przepis, a 1 powiedziałby, że trafił na miejsce. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 91%. Ten wynik jest niesamowity. Spróbuj Dziś Kolacja: Pikantne Małże Południowo-Zachodnie, Dziś Kolacja: małże z koprem i boczkiem, oraz Kolacja Dziś Wieczorem: Małże Z Koprem Włoskim I Pomarańczą dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Doprowadzić duży garnek wody do wrzenia.
Składniki, których będziesz potrzebować
świeżo Starty Parmezan, Plus Skórka (opcjonalnie)świeżo Starty Parmezan, Plus Skórka (opcjonalnie)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Słonina WieprzowaSłonina Wieprzowa
2
Dodać kilka łyżek soli, a następnie dodać makaron. Gotować zgodnie ze wskazówkami na opakowaniu, aż al dente. Pamiętaj, aby zarezerwować 1/2 szklanki wody makaronu. Gdy makaron jest gotowy, odcedzić i odstawić.
Składniki, których będziesz potrzebować
świeżo Starty Parmezan, Plus Skórka (opcjonalnie)świeżo Starty Parmezan, Plus Skórka (opcjonalnie)
Propozycja Podania: Podawać Z Ugotowanym MakaronemPropozycja Podania: Podawać Z Ugotowanym Makaronem
Pokrojony W Kostkę Chleb Czerstwy (kostki 1/2 Cala), Bez SkórekPokrojony W Kostkę Chleb Czerstwy (kostki 1/2 Cala), Bez Skórek
3
W międzyczasie wlać 4 łyżki oleju do dużego garnka ustawionego na dużym ogniu. Wrzucić cebulę, czosnek, i pokruszony czerwony pieprz. Często mieszaj i gotuj przez 2 minuty.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cebula Hiszpańska, Pokrojona W Kostkę O Wymiarach 2,5 CmCebula Hiszpańska, Pokrojona W Kostkę O Wymiarach 2,5 Cm
1 łyżeczka Ostrej Papryki, Jeśli To Możliwe Wędzonej1 łyżeczka Ostrej Papryki, Jeśli To Możliwe Wędzonej
Świeże Tortille Mączne Do SerwowaniaŚwieże Tortille Mączne Do Serwowania
Świeże Tortille Mączne Do SerwowaniaŚwieże Tortille Mączne Do Serwowania
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Słonina WieprzowaSłonina Wieprzowa
4
Dodaj małże do garnka. Dobrze wymieszać i gotować, aż około połowa z nich otworzyły się, o 2 do 3 protokół. Następnie dodaj posiekany jarmuż, ponownie dobrze wymieszaj i gotuj przez 3 do 4 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pudełko Suszonego SpaghettiPudełko Suszonego Spaghetti
JarmużJarmuż
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Słonina WieprzowaSłonina Wieprzowa
5
Wrzuć do gotowanej linguine i zarezerwowanej wody z makaronu. Gotować, aż wszystkie małże są otwarte, często mieszając, o 2 protokół. Doprawić solą i skropić pozostałymi 2 łyżkami oleju.
Składniki, których będziesz potrzebować
Gotowane LinguineGotowane Linguine
świeżo Starty Parmezan, Plus Skórka (opcjonalnie)świeżo Starty Parmezan, Plus Skórka (opcjonalnie)
Pudełko Suszonego SpaghettiPudełko Suszonego Spaghetti
Pokrojony W Kostkę Chleb Czerstwy (kostki 1/2 Cala), Bez SkórekPokrojony W Kostkę Chleb Czerstwy (kostki 1/2 Cala), Bez Skórek
Świeże Tortille Mączne Do SerwowaniaŚwieże Tortille Mączne Do Serwowania

Wyposażenie

TrudnośćŚredni
Gotowe W45 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia100
Magazyn