Obserwujesz swoją figurę? Ten bezglutenowy, bezmleczny i wegetariański przepis ma 603 kalorie, 11g białka, oraz 12g tłuszczu na porcję. Na 2,06 zł za porcję, ten przepis okładki 20% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 4. Ten przepis od Serious Eats ma 47 fanów. Udaj się do sklepu i odbierz olej canolan, sos sojowy, nasiona sezamu i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 20 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 74%. Ten wynik jest dobry. Spróbuj Kolacja: smażone ciasto ryżowe z sosem Gochujang, Dziś Kolacja: Ryż Z Okrą, oraz Kolacja: Zielony ryż z pistacjami dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
Rozgrzać olej w 12-calowej patelni cast-ion na średnim ogniu, aż do lekkiego palenia.
Składniki, których będziesz potrzebować
4 łyżki Masła, Pokrojonego W Kostkę O Wielkości 1/2 Cala
Dodać cebulę i gotować, mieszając od czasu do czasu, aż cebula zacznie brązowieć, o 10 protokół. Doprawić solą i zmniejszyć ogień do średnio-niskich. Kontynuuj gotowanie, mieszając od czasu do czasu, aż bogato karmelizowany, o 30 minut dłużej. Dostosuj ciepło w razie potrzeby, aby zapobiec spalaniu.
Połączyć wodę z cukrem w średnim rondlu i doprowadzić do wrzenia na dużym ogniu. Stale mieszaj, aż cukier się rozpuści, a następnie usuń z ognia.
Składniki, których będziesz potrzebować
Żółto-zielona Lukrecja Sznurkowata
1 łyżeczka Wędzonej Soli Hikorowej
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Sól Koszerna, Podzielona, Plus Więcej Do Posypania
6
Ostudzić przez minutę, następnie mieszać w ssamjang aż do rozpuszczenia.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sezonowana Pasta Sojowa
7
Dodaj soję, ocet sherry i olej sezamowy.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ocet Sherry
Szklanka Mrożonego Edamame, Rozmrożona
8
W przypadku ciast ryżowych wlej mirin i bulion do dużego rondla o grubym dnie i zagotuj na dużym ogniu. Zmniejszyć do średniej wysokości i gotować, aż lekko zgęstnieje, o dwie minuty.