Koktajl Miodowo-Orzechowy

Koktajl Miodowo-Orzechowy
Miód-masło orzechowe Shake może być tylko napój szukasz. Ten przepis służy 4. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 9g białka, 5G tłuszczu, oraz w sumie 172 kalorie. Na 60 centów za porcję, ten przepis okładki 8% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Jeśli masz kremowe masło orzechowe, miód, mleko sojowe waniliowe i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe i wegetariańskie dieta. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 48%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Peanut Butter Cup Protein Shake, Masło orzechowe i Nutella Shake, oraz Banan Masło Orzechowe Shake dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Umieścić pierwsze 4 składniki w blenderze; proces do gładkiej.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
42 Czerwony Sznurek Lukrecji42 Czerwony Sznurek Lukrecji
2
Dodaj mrożony jogurt tofu i proces do gładkiej.
Składniki, których będziesz potrzebować
Opakowanie Mrożonego Ciasta WaniliowegoOpakowanie Mrożonego Ciasta Waniliowego
Sos Sojowy 1 łyżka Nasion SezamuSos Sojowy 1 łyżka Nasion Sezamu
3
Tasty Twist Użyj tego przepisu jako podstawowego shake ' a, który może współpracować z innymi masłami orzechowymi, które masz w spiżarni-pozostałe składniki uzupełnią każdą odmianę. Naturalne masło orzechowe wytworzy shake o nieco innej konsystencji.
Składniki, których będziesz potrzebować
Masło OrzechoweMasło Orzechowe
12 Krakersów Graham Z Całej Czekolady12 Krakersów Graham Z Całej Czekolady
TrudnośćŚredni
Gotowe W45 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia14
Magazyn