Kokos Serce Marzenie Ciasto
Need a deser bezmleczny? Coconut Heart Dream Cake może być świetny przepis, aby spróbować. Ten przepis sprawia, że 1 porcja z 2531 kalorii, 26g białka, oraz 70 g tłuszczu każdy. Na $4.49 za porcję, ten przepis okładki 49% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Mieszanina env. dream whip whiped topping mix, baker ' s angel flake coconut, Lemon cake mix i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak smaczny. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 75%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Tort Z Kremem Kokosowym, Mango Kokosowe Ciasto Marzeń, oraz Dream Pie z kokosową skórką dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 177°. przygotuj ciasto ciasto zgodnie z zaleceniami na opakowaniu; wlać równomiernie do 2 natłuszczonych i mąki 9-calowe patelnie w kształcie serca.
Piec 40 minut lub aż wykałaczka włożona do ośrodków wychodzi czysty. Całkowicie fajne. W międzyczasie przygotuj pudding mix zgodnie z zaleceniami na opakowaniu budyniu, z wyjątkiem użycia tylko 1-3 / 4 szklanki mleka; ostudzić. Przechowywać w lodówce do momentu użycia. Mieszaj do uzyskania gładkiej i kremowej konsystencji.
Podziel każdą schłodzoną warstwę ciasta na pół poziomo, tworząc w sumie 4 warstwy.
Rozłóż każdą z 3 warstw z około 2/3 szklanki budyniu; stos warstw. Przykryć pozostałą warstwą ciasta.
Przygotuj ubitą mieszankę polewową zgodnie z zaleceniami na opakowaniu; odcień różowy z kilkoma kroplami barwnika spożywczego.
Rozłóż na wierzchu i boku ciasta; posypać kokosem wokół krawędzi góry i na boku ciasta. Przechowywać w lodówce, aż będzie gotowy do podania. Tuż przed podaniem udekorować malinami. Resztki ciasta przechowywać w lodówce.