Koc Plażowy Ciasteczka Cukrowe

Koc Plażowy Ciasteczka Cukrowe
Beach Blanket Sugar Cookies może być tylko deserem, którego szukasz. Jedna porcja tego dania zawiera około 2G białka, 14g tłuszczu, oraz w sumie 312 kalorii. Na 45 centów za porcję, ten przepis okładki 3% twoje codzienne zapotrzebowanie na witaminy i minerały. Ten przepis służy 12. Udaj się do sklepu i odbierz proszek do pieczenia, płynny barwnik spożywczy, jajko i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Będzie hitem w Twoim Boże Narodzenie wydarzenie. Ten przepis z Taste of Home ma 1 fanów. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 40 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na wynik 11%. Ten wynik nie jest tak super. Spróbuj Bez Cukru Peanut Butter Delight (South Beach Diet Friendly), Ciasteczka Plażowe, oraz Amish Sugar Cookies (Kruche Ciasteczka Cukrowe) podobnych receptur.

Instrukcje

1
W dużej misce, śmietanę masło i cukier, aż będzie lekki i puszysty. Beat in egg.
Składniki, których będziesz potrzebować
Bita Polewa I Wiśnie Maraschino Z łodygami OpcjonalnieBita Polewa I Wiśnie Maraschino Z łodygami Opcjonalnie
świeże Wiśnie Rainier, Wypestkowane I Przekrojone Na Połówkiświeże Wiśnie Rainier, Wypestkowane I Przekrojone Na Połówki
Żółto-zielona Lukrecja SznurkowataŻółto-zielona Lukrecja Sznurkowata
(Keebler)(Keebler)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Puszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, OdsączonaPuszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, Odsączona
2
Połącz mąkę, proszek do pieczenia i przyprawę do ciasta z dyni; stopniowo dodawaj do śmietany i dobrze wymieszaj. Przykryć i przechowywać w lodówce przez 1 godzinę lub do łatwego w obsłudze.
Składniki, których będziesz potrzebować
Dużą Lub Cukinię, Przekrój Wzdłuż Na ćwiartki I Pokrój Na Kawałki O Grubości 1/2 CalaDużą Lub Cukinię, Przekrój Wzdłuż Na ćwiartki I Pokrój Na Kawałki O Grubości 1/2 Cala
Pokrojone W Plasterki Obrane świeże Lub Mrożone BrzoskwiniePokrojone W Plasterki Obrane świeże Lub Mrożone Brzoskwinie
Lorann Profesjonalna Kuchnia®Lorann Profesjonalna Kuchnia®
3
Ciasto podzielić na pół. Na lekko posypanej mąką powierzchni zwiń każdą porcję do 15-calowego. x 8 po. prostokąt.
Składniki, których będziesz potrzebować
Laska Wanilii Przecięta Wzdłuż (lub 1 1/2 łyżeczki Ekstraktu Waniliowego)Laska Wanilii Przecięta Wzdłuż (lub 1 1/2 łyżeczki Ekstraktu Waniliowego)
Drażetki Z Białą PerłąDrażetki Z Białą Perłą
4
Cięcie na pół wzdłuż; cięcie wzdłuż na trzecie, tworząc sześć pasków.
5
Miejsce 1 w. od siebie na niepasanych blachach do pieczenia. W razie potrzeby lekko zginaj, aby utworzyć krzywe w ciasteczkach.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 1/2 Szklanki JIF® Extra Crunchy Masło Orzechowe1 1/2 Szklanki JIF® Extra Crunchy Masło Orzechowe
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pillsbury® Creamy Supreme® Lukier WaniliowyPillsbury® Creamy Supreme® Lukier Waniliowy
6
Piec w temperaturze 350° przez 10-13 minut lub aż krawędzie będą lekko rumiane.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Opakowanie Mrożonej Kukurydzy, Rozmrożone, OdsączoneOpakowanie Mrożonej Kukurydzy, Rozmrożone, Odsączone
7
Wyjąć do stojaków drucianych, aby ostygnąć. Odcień lukier z barwnikiem spożywczym; udekoruj ciasteczka zgodnie z życzeniem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Rożek Cukru LodowegoRożek Cukru Lodowego
1 Rożek Cukru Lodowego1 Rożek Cukru Lodowego
1 1/2 Szklanki JIF® Extra Crunchy Masło Orzechowe1 1/2 Szklanki JIF® Extra Crunchy Masło Orzechowe
TrudnośćTwardy
Gotowe W40 m.
Porcje12
Ocena Zdrowia0
Rodzaje PotrawDodatki
Magazyn