Klopsiki z sosem śmietanowym
Pieczeń z sosem śmietanowym może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Ten przepis służy 8 i kosztuje $1.57 za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 28g białka, 32G tłuszczu, oraz w sumie 494 kalorie. Udaj się do sklepu i podnieś jajka, seler, krem i dip cebulowy, i kilka innych rzeczy, aby to zrobić dzisiaj. Aby zużyć jajka można śledzić to danie główne z Ciasto czekoladowo-pomidorowe Rose Levy Beranbaum z tajemniczym Ganache jako deser. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 1 godzina i 20 minut. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 43%, co jest solidne. Spróbuj Klopsiki z sosem śmietanowym, Klopsiki z sosem musztardowo - śmietanowym, oraz Śmietankowy kotlet z indyka {z kaparami} dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 350 stopni F (175 stopni C).
W dużej misce, połączyć mieloną wołowinę, 1/2 szklanki dip cebulowy, bułka tarta, seler, cebula, koperek, sól, pieprz i jajka. Użyj rąk do mieszania, aż dobrze wymieszane. Naciśnij na patelni Bochenek 9x5 cala lub uformuj bochenek i umieść go w naczyniu do pieczenia 9x13 cala.
Piec przez 1 godzinę w nagrzanym piekarniku lub do temperatury wewnętrznej bochenka 160 stopni F (72 stopni C).
Podczas pieczenia klopsików przygotuj sos. W rondlu na średnim ogniu połącz pozostały dip cebulowy i krem z zupy grzybowej. Gotować, mieszając aż do ogrzania. Łyżka na porcje klopsików.