Klopsiki z serem pleśniowym i wołowiną
Klopsiki z serem pleśniowym i wołowiną wymagają ok. 45 minut od początku do końca. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 8G białka, 8G tłuszczu, oraz w sumie 123 kalorie. Ten przepis służy 22 i kosztuje 38 centów za porcję. 1 osoba uznała ten przepis za pyszny i satysfakcjonujący. Udaj się do sklepu i podnieś ser, bułkę tartą, mielony pieprz i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Ogólnie ten przepis zarabia raczej kiepski wynik spoonacular z 17%. Spróbuj Klopsiki o niskiej zawartości węglowodanów z wołowiną i niebieskim serem w sosie z czerwonego wina, Klopsiki Z Kurczaka Z Serem Pleśniowym, oraz Kuszące Pulpety z indyka i sera pleśniowego dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 350 stopni F (175 stopni C). Wyłożyć galaretkę z folią aluminiową.
Zmieloną wołowinę, bułkę tartą, jajka, ser pleśniowy, cebulę, pieprz i sól wymieszać w misce; uformować w 22 klopsiki i ułożyć na przygotowanej patelni.
Piecz klopsiki, aż będą bardzo twarde, gorące i szare w środku, około 30 minut. Termometr natychmiastowego odczytu włożony do środka powinien odczytywać 160 stopni F (70 stopni C).