Klopsiki Wieprzowe

Klopsiki Wieprzowe
Klopsiki wieprzowe mogą być tylko głównym daniem, którego szukasz. Ten przepis służy 2 i kosztuje $2.08 za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 40g białka, 42g tłuszczu, oraz w sumie 582 kalorie. Udaj się do sklepu i podnieś sól, ząbek czosnku, pieprz i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby zużyć sól można śledzić to danie główne z Przepis Na Jabłko jako deser. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 53%. Ten wynik jest dobry. Spróbuj Klopsiki Wieprzowe, Klopsiki Wieprzowe, oraz Klopsiki wieprzowo-jabłkowe dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
W misce połącz pierwsze siedem składników. Mięso pokruszyć na mieszaninie i dobrze wymieszać. Kształt na dziesięć 2-w. jaja.
Składniki, których będziesz potrzebować
MięsoMięso
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Puszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, OdsączonaPuszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, Odsączona
2
W rondlu doprowadzić bulion do wrzenia.
Składniki, których będziesz potrzebować
BulionBulion
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Z SosemPatelnia Z Sosem
3
Umieścić klopsiki w bulionie. Zmniejszyć ogień; przykryć i gotować na wolnym ogniu przez 15 minut. Obróć klopsiki; gotuj przez 15 minut lub aż termometr wskaże 160°.
Składniki, których będziesz potrzebować
KlopsikiKlopsiki
BulionBulion
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Termometr KuchennyTermometr Kuchenny
4
Wyjąć łyżką szczelinową.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
łyżka Szczelinowałyżka Szczelinowa
TrudnośćŚredni
Gotowe W45 m.
Porcje2
Ocena Zdrowia14
Magazyn