Klopsiki serowe: Pallote Pecorino e Uova
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na danie główne, więc spróbuj klopsików z serem: Pallote Pecorino e Uovan. Ten przepis sprawia, że 6 porcji z 1071 kalorii, 58g białka, oraz 78 g tłuszczu każdy. Na 7,21 zł za porcję, ten przepis Pokrowce 30% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 25 minut. Jeśli masz pecorino dolce, jajka, oliwę z oliwek i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Aby zużyć oliwę z oliwek można śledzić to danie główne z Smażony Banan, Granolan i jogurt Parfait jako deser. Jest dostarczany przez Foodnetwork. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Ogólnie ten przepis zarabia całkiem dobry spoonacular wynik 58%. Spróbuj Insalata di fave e pecorino (sałatka ze świeżego bobu i sera pecorino), Pallotte cacio e uova (Kulki serowo-jajeczne), oraz Capreto Cacio e Uova: jagnięcina z sosem serowo-jajecznym dla podobnych receptur.
Instrukcje
W dużej misce, połączyć ser, bułka tarta, jajka, czosnek, pietruszka, sól, i pieprz, i dobrze wymieszać.
W garnku z wysoką stroną podgrzać oliwę z oliwek do 375 stopni F.
Podczas gdy olej nagrzewa się, rozwałkuj mieszaninę na 1-calowe kulki. Smażyć je na oleju, pracując partiami, aby uniknąć tłoczenia patelni i obniżenia temperatury oleju. Gotować kulki, aż równomiernie złoty kolor, około 5 minut, a następnie wyjąć łyżką szczelinową i osuszyć na ręcznikach papierowych.
Posypać solą i podawać na gorąco.