Klopsiki i Spaghetti
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na danie główne, więc spróbuj klopsików i Spaghetti. Ten przepis służy 6. Jedna porcja zawiera 593 kalorie, 38g białka, oraz 26g tłuszczu. Na $3.59 za porcję, ten przepis okładki 28% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 1 godzina i 40 minut. Jeśli masz sól, mieloną polędwicę, spaghetti i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Aby zużyć sól można śledzić to danie główne z Przepis Na Jabłko jako deser. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Przynosi wam to moje przepisy. Ogólnie ten przepis zarabia całkiem dobry spoonacular wynik 58%. Użytkownicy, którym podobał się ten przepis, lubili również Klopsiki z kurczaka do Spaghetti i klopsików, Spaghetti z klopsikami, oraz Spaghetti z klopsikami.
Instrukcje
Rozgrzać dużą patelnię na średnim ogniu.
Dodaj olej do patelni; zawirować do płaszcza. Wymieszać z cebulą; przykryć i gotować 10 protokół. Odkryć; wymieszać i zmniejszyć ciepło do medium. Gotować 15 minut lub aż cebula będzie miękka, często mieszając.
Dodaj 1/4 szklanki wody, mieszając, aby poluzować rumiane kawałki; gotować 10 protokół, często mieszając.
Wyjąć z ognia; ostudzić 10 minut.
Umieść sos marinara w holenderskim piekarniku. Doprowadzić do gotować na małym ogniu.
Połącz mieszankę cebuli, bazylii i kolejnych 6 składników (przez jajko) w dużej misce.
Dodaj mieloną polędwicę, mieloną wieprzowinę i pokruszony chleb; delikatnie wymieszaj, aby połączyć. Uformuj mieszaninę mięsa na 18 (2-calowe) kulki.
Umieścić klopsiki w sosie. Doprowadzić do wrzenia; przykryć, zmniejszyć ogień, i gotować na wolnym ogniu 30 minut lub aż klopsiki są gotowe.
Podczas gdy klopsiki gotować na wolnym ogniu, makaron gotować zgodnie ze wskazówkami opakowania, pomijając sól i tłuszcz; odcedzić.
Podawać klopsiki i sos na makaronie.
W razie potrzeby posypać parmezanem.