Klopsiki Harrell

Klopsik Harrell może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Ten przepis sprawia, że 10 porcji z 505 kalorii, 23G białka, oraz 23G tłuszczu każdy. Na 1,42 zł za porcję, ten przepis okładki 17% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Tylko kilka osób zrobiło ten przepis, a 1 powiedziałby, że trafił na miejsce. Udaj się do sklepu i odebrać sos pomidorowy, pieprz cayenne, koperek marynaty smak, i kilka innych rzeczy, aby go dzisiaj. Aby wykorzystać zmielony cynamon, można śledzić to danie główne z Cynamonowe Twisty jako deser. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezmleczne dieta. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 1 godzina. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Ogólnie ten przepis zarabia całkiem dobry spoonacular wynik 47%. Spróbuj Menlo Park ' s New Leaf Meatloaf-można zrobić restauracja degustacja klopsików w domu, nie jest tajemnicą, jak zrobić klopsiki, Momma Joe ' s Meatloaf-klopsiki jak mama, oraz Classic Meatloaf-ostatni klopsik, którego będziesz potrzebować dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 400 stopni F (200 stopni C).
Umieść krakersy saltine w dużej, ciężkiej plastikowej torbie na zamek błyskawiczny i delikatnie zmiażdż w okruchy, zwijając torbę wałkiem do ciasta; naprzemiennie umieść krakersy w misce roboczej robota kuchennego i pulsuj krótko, aby przełamać się w okruchy. Dwa rękawy krakersów powinny zrobić około 3 szklanki okruchów. Rezerwa 3/4 szklanki okruchów; miejsce 2 1/4 szklanki okruchów do dużej miski do mieszania.
Wymieszać 2 1/4 szklanki okruchów krakersów w misce do mieszania z mielonej wołowiny, sos Worcestershire, SOS stek, musztarda, pieprz czarny, soda, rozmaryn, pieprz cayenne, cynamon, czosnek w proszku, koperek relish, słodki relish, jajko, self-rising mąka, sos pomidorowy, i cebula, aż dokładnie połączone. Uformuj bochenek i umieść w naczyniu do pieczenia o wymiarach 9x12 cali. Top bochenek z reserved Cracker okruchy.
Piec w nagrzanym piekarniku, aż Bochenek będzie rumiany, nie będzie już różowy w środku, a soki będą czyste, około 45 minut do 1 godziny, sprawdzając po 45 minutach. Termometr do natychmiastowego odczytu mięsa, włożony do najgrubszej części bochenka, powinien odczytywać co najmniej 160 stopni F (70 stopni C).