Klopsik Harrell może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Ten przepis sprawia, że 10 porcji z 505 kalorii, 23G białka, oraz 23G tłuszczu każdy. Na 1,42 zł za porcję, ten przepis okładki 17% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Tylko kilka osób zrobiło ten przepis, a 1 powiedziałby, że trafił na miejsce. Udaj się do sklepu i odebrać sos pomidorowy, pieprz cayenne, koperek marynaty smak, i kilka innych rzeczy, aby go dzisiaj. Aby wykorzystać zmielony cynamon, można śledzić to danie główne z Cynamonowe Twisty jako deser. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezmleczne dieta. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 1 godzina. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Ogólnie ten przepis zarabia całkiem dobry spoonacular wynik 47%. Spróbuj Menlo Park ' s New Leaf Meatloaf-można zrobić restauracja degustacja klopsików w domu, nie jest tajemnicą, jak zrobić klopsiki, Momma Joe ' s Meatloaf-klopsiki jak mama, oraz Classic Meatloaf-ostatni klopsik, którego będziesz potrzebować dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
Rozgrzej piekarnik do 400 stopni F (200 stopni C).
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®
2
Umieść krakersy saltine w dużej, ciężkiej plastikowej torbie na zamek błyskawiczny i delikatnie zmiażdż w okruchy, zwijając torbę wałkiem do ciasta; naprzemiennie umieść krakersy w misce roboczej robota kuchennego i pulsuj krótko, aby przełamać się w okruchy. Dwa rękawy krakersów powinny zrobić około 3 szklanki okruchów. Rezerwa 3/4 szklanki okruchów; miejsce 2 1/4 szklanki okruchów do dużej miski do mieszania.
Składniki, których będziesz potrzebować
Krakersy Saltine
Do Wiązania
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pomidory Heirloom, Posiekane, Opcjonalnie
Naturalna Mieszanka Do Ciast
6 Do 8 Dużych śliwek (około 1 1/2 Funta), Pokrojonych W 1/4-calowe Kliny
3
Wymieszać 2 1/4 szklanki okruchów krakersów w misce do mieszania z mielonej wołowiny, sos Worcestershire, SOS stek, musztarda, pieprz czarny, soda, rozmaryn, pieprz cayenne, cynamon, czosnek w proszku, koperek relish, słodki relish, jajko, self-rising mąka, sos pomidorowy, i cebula, aż dokładnie połączone. Uformuj bochenek i umieść w naczyniu do pieczenia o wymiarach 9x12 cali. Top bochenek z reserved Cracker okruchy.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sos Do Steków
Własna Rosnąca Mąka
1 Całe świeże Jalapeno
Bułki Do Kanapek Submarine (około 6 Cali), Przekrojone
Półksiężycowe Plasterki Ogórka Angielskiego
Z Zawartością Tłuszczu 4 G Lub Mniejszą Na Porcję (zalecane: Krem Pomidorowy Amy's Chunky Tomato Bisque)
1 Duża Słodka Cebula, Grubo Posiekana
1 łyżeczka Nasion Kopru Włoskiego, 1/3 Dłoni
Lody Waniliowe I Dodatkowe Orzechy Pekan
Bezkostna Baranina Pokrojona W Kostki O Wymiarach 3–4 Cali – Lub Można Ją Zastąpić Bezkostną łopatką Jagnięcą
8 Cienkich Plastrów Szynki Virginia Lub Prosciutto
Mieszanka Przypraw Do Steków, Preferowana Marka Montreal Steak Seasoning Firmy McCormick
Świeże Tortille Mączne Do Serwowania
świeżo Zebrane Gałązki Kopru
Opakowanie Naturalnej Mieszanki Do Ciast
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Mieszanka Cukru Brązowego Splenda®
Naturalna Mieszanka Do Ciast
4
Piec w nagrzanym piekarniku, aż Bochenek będzie rumiany, nie będzie już różowy w środku, a soki będą czyste, około 45 minut do 1 godziny, sprawdzając po 45 minutach. Termometr do natychmiastowego odczytu mięsa, włożony do najgrubszej części bochenka, powinien odczytywać co najmniej 160 stopni F (70 stopni C).
Składniki, których będziesz potrzebować
2 średnie żółte Cebule, Obrane, Przekrojone Na Pół I Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala