Klonowy Puree z kandyzowanymi orzechami pekan

Need a bezglutenowe, przyjazne dla fodmap i wegetariańskie przystawki? Klon puree Squash z kandyzowanymi orzechami pekan może być ogromny przepis, aby spróbować. Jedna porcja zawiera 298 kalorii, 3G białka, oraz 16G tłuszczu. Ten przepis służy 8. Na 1,43 zł za porcję, ten przepis okładki 20% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Tylko kilka osób zrobiło ten przepis, a 1 powiedziałby, że trafił na miejsce. Jeśli masz syrop klonowy, dyni, smak klonu, i kilka innych składników na rękę, można zrobić to. Przynosi wam to moje przepisy. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 56 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 58%. Ten wynik jest całkiem niezły. Podobne przepisy to Klonowy Mus Ricotta z kandyzowanymi orzechami pekan, Zapiekanka z bitych słodkich ziemniaków z kandyzowanymi orzechami klonowymi, oraz Faszerowane słodkie ziemniaki z Bourbon Klon kandyzowane pekan i żurawiny.
Instrukcje
Mikrofalówka squash na wysokiej 2 minut, aby zmiękczyć.
Przeciąć na pół. Squash obrać; usunąć i wyrzucić nasiona.
Pokroić squash na 1 " kwadraty.
Gotować squash w wodzie w dużym holenderskim piekarniku 30 minut lub do miękkości; odcedzić.
Połączyć squash, 3 łyżki masła, 3 łyżki syropu, smak klonowy, i 3/4 łyżeczki soli w dużej misce; zacieru z masher ziemniaków, aż będzie gładka.
Gotować pekan, pozostałe 2 łyżki masła, pozostałe 1/4 szklanki syropu klonowego, i 1/2 łyżeczka soli na średniej patelni na średnim ogniu na małym ogniu 7 minut lub aż syrop karmelizuje i pekan zaczynają brązowieć; ostudzić w jednej warstwie na talerzu.