Klonowy Pecan Pie w skórce o Smaku pszennym

Nigdy nie można mieć zbyt wiele receptur deser, więc dać Klon Pecan Pie w smaku pszenicy skorupy spróbować. Jedna porcja zawiera 521 kalorii, 5G białka, oraz 26g tłuszczu. Na $1.98 za porcję, ten przepis okładki 10% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 8. 1 osoba uznała ten przepis za pyszny i satysfakcjonujący. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 45 minut. Święto Dziękczynienia będzie jeszcze bardziej wyjątkowy z tym przepisem. Mieszanka syropu kukurydzianego, syrop klonowy, masło i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak smaczny. Ten przepis jest typowy dla kuchni południowej. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za Wegetariańskie dieta. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 28%. Ten wynik jest raczej zły. Podobne przepisy to Orzech Orzechowy Ciasto Miodowe Z Pszenną Skórką, Bourbon Chocolate Pecan Pie Z Pełnoziarnistą Skórką, oraz Klon-Cider Cream Pie with Pecan-Oat Crust {Raw & No Bake}.
Instrukcje
Wymieszaj syrop, brązowy cukier, syrop kukurydziany i masło w średnim rondlu na średnim ogniu, aż cukier się rozpuści i masło rozpuści. Zwiększyć ciepło i gotować 1 minutę. Chłodny do letniego, około 45 minut.
Umieść stojak w dolnej trzeciej części piekarnika i rozgrzej do 177°.
Rozwałkuj ciasto na lekko posypanej mąką powierzchni do 13-calowej rundy.
Przenieś do szklanego naczynia o średnicy 9 cali. Trim zwis ciasta do 1 cala. Wchodzisz na krawędź pod, tworząc wysoko stojącą obręcz; zaciskać dekoracyjnie. Zamrozić skórkę, aż będzie jędrna, około 20 minut.
Jajka, wanilię i sól ubić w 4 filiżance miarki do wymieszania. Stopniowo ubijać mieszaninę syropu klonowego do mieszaniny jaj. Wymieszać połówki orzechów pekan.
Wlać nadzienie do skorupy.
Piec ciasto, aż nadzienie jest lekko nadmuchane wokół krawędzi i centrum jest ustawiony, o 55 protokół. Fajne ciasto całkowicie na stojaku. (Można przygotować 8 godzin wcześniej.
Odstawić w temperaturze pokojowej.)
Ciasto pokroić w kliny i podawać.
Polecane wino: Riesling, Wino Musujące, Zinfandel
Riesling, wino musujące i Zinfandel to moje najlepsze propozycje na południe. Ogólnie rzecz biorąc, istnieje kilka zasad, które pomogą Ci sparować wino z południowym jedzeniem. Przyjazne jedzenie riesling lub białe wino musujące sprawdzi się z wieloma smażonymi potrawami, podczas gdy zinfandel świetnie nadaje się do potraw z grilla. Jedno wino, którego możesz spróbować to Chateau Ste. Michelle Riesling. Ma 4,4 z 5 gwiazdek, a butelka kosztuje około 10 dolarów.
![Chateau Ste. Michelle Riesling]()
Chateau Ste. Michelle Riesling
# 14 entuzjasta wina Top 100 najlepszych zakupów 2018Chateau Ste. Michelles ' Columbia Valley Riesling jest mieszanką Rieslinga z całej waszyngtońskiej Doliny Kolumbii. Ich celem jest stworzenie orzeźwiającego, aromatycznego, średnio wytrawnego Rieslinga Vintage po vintage. Wino oferuje ostre jabłkowe aromaty i smaki z subtelnymi nutami mineralnymi. Jest to ich "codzienny Riesling", który jest przyjemnością do picia i łatwo dopasować do różnych potraw.Połącz ze świeżymi owocami, krabami, łagodnymi serami lub kurczakiem.