Klonowy Pecan Pie

Klonowy Pecan Pie
Maple Pecan Pie może być dobrym przepisem na rozszerzenie repertuaru deserów. Ten przepis służy 8. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 10g białka, 40 g tłuszczu, oraz w sumie 644 kalorie. Na 2,47 zł za porcję, ten przepis okładki 17% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis jest typowy dla kuchni południowej. Mieszanka jaj, masło, sól morska i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak smaczny. Jest idealny do Święto Dziękczynienia. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za lacto ovo vegetarian dieta. Przepis ten zachwycił 3345 osób. Jest ona dostarczana przez odżywioną kuchnię. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 55 minut. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 0%, co jest improwizowalne. Podobne przepisy to Klon i tosty Pecan Pie z Klon bitą śmietaną, Klonowy Pecan Pie, oraz Klonowy Pecan Pie.

Instrukcje

1
Rozgrzać
2
Piekarnik rozgrzać do 350 F.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Posiekana Cebula (2 Cebule)Posiekana Cebula (2 Cebule)
3
Zrób skórkę.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ser Topiony (Velveeta), Pokrojony W Kostki O Wymiarach 1/4 CalaSer Topiony (Velveeta), Pokrojony W Kostki O Wymiarach 1/4 Cala
4
Mąkę wrzucić do robota kuchennego z masłem i 1/2 łyżeczki soli morskiej. Proces, aż mieszanina przypomina grubą mączkę kukurydzianą, a następnie powoli wlewać zimną wodę przez rurkę podajnika, aż ciasto się połączy.
Składniki, których będziesz potrzebować
Filety Z Pstrąga Jeziorowego (około Każdego)Filety Z Pstrąga Jeziorowego (około Każdego)
świeżo Starty Ser Pecorino-Romano Lub Do Smakuświeżo Starty Ser Pecorino-Romano Lub Do Smaku
1 Cytryna, Skórka Starta I 4 Skórki Z Cytryny1 Cytryna, Skórka Starta I 4 Skórki Z Cytryny
Gotowe Ciasto Na Pizzę Kupione W SklepieGotowe Ciasto Na Pizzę Kupione W Sklepie
Sól $ Świeżo Zmielony Czarny PieprzSól $ Świeżo Zmielony Czarny Pieprz
1 Pasek Skórki Z Cytryny1 Pasek Skórki Z Cytryny
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pomidory Heirloom, Posiekane, OpcjonalniePomidory Heirloom, Posiekane, Opcjonalnie
5
Ciasto wyłożyć na obsypaną mąką powierzchnię roboczą. Naciśnij go, aby utworzyć gruby dysk o grubości około 2 cali, a następnie rozwałkuj dysk do równej grubości 1/8 cala.
Składniki, których będziesz potrzebować
Gotowe Ciasto Na Pizzę Kupione W SklepieGotowe Ciasto Na Pizzę Kupione W Sklepie
Opcjonalnie Krążki Polewy Cukrowej W Kolorze Czerwonym I/lub ZielonymOpcjonalnie Krążki Polewy Cukrowej W Kolorze Czerwonym I/lub Zielonym
6
Delikatnie umieść ciasto na patelni z tartą lub ciastem, a następnie wciśnij. Jeśli pracujesz z patelni tart, odciąć nadmiar skorupy, a jeśli używasz patelni ciasto, zacisnąć krawędzie skorupy.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ser Topiony (Velveeta), Pokrojony W Kostki O Wymiarach 1/4 CalaSer Topiony (Velveeta), Pokrojony W Kostki O Wymiarach 1/4 Cala
Gotowe Ciasto Na Pizzę Kupione W SklepieGotowe Ciasto Na Pizzę Kupione W Sklepie
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
świeże Ciemne Wiśnie, Wypestkowane I Przekrojone Na Połówkiświeże Ciemne Wiśnie, Wypestkowane I Przekrojone Na Połówki
Drobno Posiekane Orzechy Pekan, Plus Trochę Do PodaniaDrobno Posiekane Orzechy Pekan, Plus Trochę Do Podania
7
Ustaw skorupę w zamrażarce około 15 minut, aż będzie jędrna.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ser Topiony (Velveeta), Pokrojony W Kostki O Wymiarach 1/4 CalaSer Topiony (Velveeta), Pokrojony W Kostki O Wymiarach 1/4 Cala
8
Zrób nadzienie.
9
Wyciągnij skórkę z zamrażarki, a następnie posyp posiekane orzechy pekan równomiernie na dnie skorupy. Następnie ułóż połówki orzechów pekan na posiekanych orzechach pekan.
Składniki, których będziesz potrzebować
Zmielone Goździki, Imbir I Gałkę MuszkatołowąZmielone Goździki, Imbir I Gałkę Muszkatołową
Ser Topiony (Velveeta), Pokrojony W Kostki O Wymiarach 1/4 CalaSer Topiony (Velveeta), Pokrojony W Kostki O Wymiarach 1/4 Cala
10
Ubić cukier klonowy, syrop klonowy, roztopione masło, jajka, sól morską i bourbon do uzyskania jednolitej masy, a następnie wlać mieszaninę do orzechów pekan.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cukier KlonowyCukier Klonowy
Czysty Syrop Klonowy (najlepiej Klasy B) Plus 4 łyżeczki Do PodaniaCzysty Syrop Klonowy (najlepiej Klasy B) Plus 4 łyżeczki Do Podania
świeżo Starty Ser Pecorino-Romano Lub Do Smakuświeżo Starty Ser Pecorino-Romano Lub Do Smaku
Whisky Bourbon (zalecane: Maker's Mark)Whisky Bourbon (zalecane: Maker's Mark)
1 Cytryna, Skórka Starta I 4 Skórki Z Cytryny1 Cytryna, Skórka Starta I 4 Skórki Z Cytryny
Czy Lukier Kokosowo-orzechowyCzy Lukier Kokosowo-orzechowy
Olej Do Smażenia, Najlepiej RzepakowyOlej Do Smażenia, Najlepiej Rzepakowy
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Opakowanie (3,3 Uncji) Błyskawicznej Mieszanki Do Przygotowania Białego Budyniu Czekoladowego1 Opakowanie (3,3 Uncji) Błyskawicznej Mieszanki Do Przygotowania Białego Budyniu Czekoladowego
11
Piec.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Posiekana Cebula (2 Cebule)Posiekana Cebula (2 Cebule)
12
Ułóż niepakowane ciasto na obramowanej blasze do pieczenia, a następnie przenieś do piekarnika.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Szczypta Płatków Czerwonej PaprykiSzczypta Płatków Czerwonej Papryki
Posiekana Cebula (2 Cebule)Posiekana Cebula (2 Cebule)
13
Piec do nadzienia ptysie, o 45 protokół. Następnie wyjmij ciasto z piekarnika i pozostaw do całkowitego ostygnięcia przed krojeniem i podaniem.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Posiekana Cebula (2 Cebule)Posiekana Cebula (2 Cebule)

Polecane wino: Madera, Pedro Ximenez, Tawny Port

Pecan Pie świetnie komponuje się z Maderą, Pedro Ximénez i Tawny Port. Słodkie, orzechowe ciasto orzechowe zasługuje na wino, które pasuje-wszystkie te wina deserowe mają odpowiednią słodycz i orzechowe nuty. Jedno wino, którego możesz spróbować to Ashbrook Estate Verdelho. Ma 4,3 z 5 gwiazdek, a butelka kosztuje około 20 dolarów.
Ashbrook Estate Verdelho
Ashbrook Estate Verdelho
Żywy, nieskazitelny styl Verdelho z nutami aromatów owocowych na nosie, z tropikalnymi owocowymi smakami i nutami przypraw na podniebieniu. Wino pozostaje skoncentrowany i kończy ostry i wytrawny, ale ma mocną i orzeźwiającą długość, która sprawia, że to wino jest idealnym akompaniamentem do pikantnych, pełnych smaku potraw. Słynie z naturalnej kwasowości, ta odmiana pięknie się starzeje. Cellaring przez ponad pięć lat nagradzał złożonymi przyprawami i wiciokrzewem oraz rozwijaniem orzechowych i smakowitych postaci.
TrudnośćEkspert
Gotowe W55 m.
Porcje8
Ocena Zdrowia8
Magazyn