Klonowo-Orzechowe Jabłko Crisp
Klon-Pecan Jabłko Crisp może być dobry przepis, aby rozwinąć swoje pole przepis deser. Obserwujesz swoją figurę? Ten wegański przepis ma 237 kalorii, 3G białka, oraz 9g tłuszczu na porcję. Na 1,03 zł za porcję, ten przepis okładki 7% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 6. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 50 minut. Mieszanka soku z cytryny, brązowy cukier, syrop klonowy i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis tak aromatyczny. Ten przepis jest lubiany przez 13 smakoszy i kucharzy. Jest dostarczany przez Go Dairy Free. Z łyżeczką wynik 60%, to danie jest dobre. Podobne przepisy to Klonowo-Orzechowe Jabłko Crisp, Zdrowszy Klon-Orzech Jabłkowy Crisp, oraz Brązowy masło karmelizowane Jabłko Crisp batony w / Pecan Streusel + Mascarpone Klon glazura.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 350ºF i lekko posmaruj boki naczynia do pieczenia 8×8 (używam szkła). Nie ma potrzeby smarowania DNA; po prostu utrzymujesz polewę przed przyklejeniem się do boków patelni.
Umieść orzechy pekan w młynku do przypraw / kawy i pulsuj je 4 lub 5 razy, aby grubo zmielić, a niektóre kawałki pozostały. Robię to w dwóch partiach.
W dużej misce umieść pół zmielone orzechy pekan, mąkę, brązowy cukier, cynamon i sól i wymieszaj widelcem, aby połączyć.
Dodaj olej kokosowy i syrop klonowy i wymieszać widelcem, aby stworzyć grubą posiłek, upewniając się, aby rozgnieść w dużych kawałkach oleju kokosowego. Jeśli mieszanina jest zbyt sucha, możesz dodać do 1 łyżki dodatkowego oleju kokosowego (dla bogatszego) lub syropu klonowego (dla słodszego). Podobało mi się jak jest though.As na owoce, umieścić jabłka w przygotowanej patelni do pieczenia i skropić sokiem z cytryny.
Dodaj pozostałe składniki i wymieszaj do połączenia (nie powinna pozostawać widoczna skrobia kukurydziana).Potrząśnij patelnią trochę, aby wyrównać owoce (to zapakuje go trochę zbyt), a następnie równomiernie posypać kruszonkę polewą na wszystko.
Piec przez 30 minut lub do momentu, aż polewa zacznie brązowieć.
Niech ostre ostudzić przez 10 do 15 protokół.
Podawać z dodatkiem wegańskich lodów waniliowych.