Klon-Szałwia Pieczona Polędwica Wieprzowa

Klon-Szałwia Pieczona Polędwica Wieprzowa
Klon-szałwia pieczona Polędwica wieprzowa jest jaskiniowiec, bezglutenowy, bezmleczny i pierwotny danie główne. Ten przepis służy 4. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 24g białka, 2G tłuszczu, oraz w sumie 137 kalorii. Na 1,01 zł za porcję, ten przepis okładki 16% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis z moich przepisów ma 1 fanów. Udaj się do sklepu i odebrać syrop klonowy, szałwia, polędwica wieprzowa, i kilka innych rzeczy, aby go dzisiaj. Aby zużyć sól można śledzić to danie główne z Przepis Na Jabłko jako deser. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 53%. Ten wynik jest dobry. Spróbuj Pieczona Polędwica Wieprzowa Z Winogronami I Szałwią, Szałwia Pieczona Polędwiczka Wieprzowa Z Fasolą I Karczochami, oraz Pieczona polędwiczka wieprzowa z szałwiową skórką z chleba kukurydzianego dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Połącz pierwsze 5 składników w dużej plastikowej torbie z zamkiem błyskawicznym; uszczelnij i obróć się, aby pokryć. Marynować w lodówce 30 minut.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Torby ZiplocTorby Ziploc
2
Rozgrzej piekarnik do 40
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
3
Wyjąć wieprzowinę z worka.
Składniki, których będziesz potrzebować
WieprzowinaWieprzowina
4
Umieścić wieprzowinę na wyłożonej folią blasze do pieczenia pokrytej sprayem do gotowania.
Składniki, których będziesz potrzebować
Spray Do GotowaniaSpray Do Gotowania
WieprzowinaWieprzowina
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Blacha Do PieczeniaBlacha Do Pieczenia
Folia AluminiowaFolia Aluminiowa
5
Piec w temperaturze 400 przez 25 minut lub aż termometr zarejestruje 15
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Termometr KuchennyTermometr Kuchenny
PiekarnikPiekarnik
6
Przykryć luźno folią.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Folia AluminiowaFolia Aluminiowa
7
Odstawić na 10 minut przed krojeniem.
TrudnośćŚredni
Gotowe W45 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia19
Magazyn